Antena 3 CNN Politică Prima reacție a PSD, după ce vicepremierul Sevil Shhaideh este urmărit penal: Suntem stupefiați! E un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea

Prima reacție a PSD, după ce vicepremierul Sevil Shhaideh este urmărit penal: Suntem stupefiați! E un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea

Prima reacție a PSD, după ce vicepremierul Sevil Shhaideh este urmărit penal: Suntem stupefiați! E un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea
de M.Z.    |    22 Sep 2017   •   14:13

Prima reacție a PSD după ce vicepremierul Sevil Shhaideh a fost chemat vineri la DNA, unde i s-a adus la cunoștință faptul că are calitatea de suspect într-un dosar de corupție.

”Suntem stupefiați de abuzurile statului paralel”, a spus Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, vineri, la Antena 3.

În plus, ”e posibil să cerem revocări, demisii și anchete”, a mai spus Ștefănescu.

Totodată, Codrin Ștefănescu susține că acțiunea de astăzi ar fi o manevră a lui George Maior de a prelua PSD.

Sevil Shhaideh, vicepremier în Guvernul Tudose, a spus vineri, la ieșirea de la DNA, că i s-a comunicat că are calitatea de suspect într-un dosar de corupție.

Vicepremierul Sevil Shhaideh nu a stat mai mult de jumătate de oră în sediul DNA, unde a spus că i s-a spus faptul că pe numele ei a început urmărirea penală.

Shhaideh, ministru al Dezvoltării, nu a dorit însă să spună despre ce dosar este vorba.

În urmă cu două săptămâni, Victor Ponta spunea că știe că Tel Drum este al președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Tot atunci, Ponta a susținut că Dragnea i-ar fi cerut să treacă lacul Belina, de la Apele române la Consiliul județean Teleorman, lac care a ajuns mai apoi la Tel Drum.

Pe 18 septembrie, Ponta a fost audiat în același dosar în care a fost audiat săptămâna trecută și fostul premier Sorin Grindeanu.

Vicepremierul Sevil Shhaideh ar fi venit și în trecut la DNA pentru a aduce explicații în dosarul Tel Drum.

Se vorbește că Sevil Shhaideh ar fi mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, ea fiind prima propunere pentru postul de premier al României, după ce PSD a câștigat alagerile, însă a fost refuzată de președintele Klaus Iohannis.

Declarație de presă

Suntem pur şi simplu stupefiaţi! În plin scandal naţional ce are ca subiect abuzurile statului paralel, susţinut de înregistrări, filmări, declaraţii incendiare din interior, scandal care este preluat până şi de presa internaţională, rămăşiţele fostului binom, în loc să-şi prezinte în bloc demisiile de urgenţă, continuă bătălia nu numai împotriva PSD şi a lui Liviu Dragnea, ci pur şi simplu împotriva românilor care au votat pentru o schimbare totală de paradigmă, pentru drepturi, libertăţi fundamentale, stoparea abuzurilor, pentru a nu mai exista frică şi nu în ultimul rând pentru asanarea instituţiilor statului.
Pentru că există tot mai multe informaţii că rămăşiţele binomului ce se simt ameninţate de campania de curăţare a sistemului, declanşată de PSD, acţionează coordonat împotriva lui Liviu Dragnea, preşedintele partidului, printr-o adevărată operaţiune desfăşurată în mod special prin intermediul DNA şi a acoperiţilor din presă. 
Adică, ne spun sursele, George Maior, cel care de ani de zile se visează preşedinte al PSD, prim-ministru sau chiar preşedinte de ţară, în echipă cu Coldea, Kovesi şi recent cu grupul Ponta, coordonează un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea utilizând ultimele resursele pe care le mai au în sistem. Iar acţiunea de astăzi, împotriva viceprim-ministrului Sevil Shhaideh, este doar o ultimă zvâcnire în bătălia pe care o duc împotriva PSD.
Ştim de mult despre acest plan, suntem informaţi chiar şi din interiorul a ceea ce numim statul paralel de toate „odioşeniile" pe care le pun la cale, şi îi anunţăm public că nu vor avea nicio şansă să ducă acest plan până la capăt. Şi în perioada imediat următoare este posibil să cerem revocări, demisii şi anchete vizavi de toate declaraţiile şocante apărute în ultimele săptămani. 
Pentru că nu vom abdica niciodată de la promisiunile făcute românilor: democratizarea reală a României şi aducerea în matca constituţională a tuturor instituţiilor statului. Punct.

Codrin Ștefănescu,
Secretar general adjunct al PSD

 

×
Parteneri
Profesorii au respins ultima ofertă a Guvernului şi continuă protestul
x close