Antena 3 Politică Prima reacţie PSD, după ce CCR a declarat bugetul de stat pe 2019 constituţional: „Preşedintele trebuie să dea explicaţii”

Prima reacţie PSD, după ce CCR a declarat bugetul de stat pe 2019 constituţional: „Preşedintele trebuie să dea explicaţii”

06 Mar 2019   •   12:17
Prima reacţie PSD, după ce CCR a declarat bugetul de stat pe 2019 constituţional: „Preşedintele trebuie să dea explicaţii”

Curtea Constituţională a României a respins, miercuri, sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis privind Legea bugetului de stat pe anul 2019, stabilind că actul normativ este constituţional.

Ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, a declarat, la Parlament, după respingerea de către CCR a sesizării privind bugetul de stat, că Iohannis trebuie să dea explicaţii şi să nu trimită înapoi în Parlament actul normativ. 

„E o veste foarte bună, de aşteptat şi cred că domnul preşedinte trebuie să dea nişte explicaţii pentru că a întârziat bugetul, a împiedicat autorităţile locale să-şi facă treaba şi cred că ar trebui să-şi ceară scuze. Cred că, dacă domnul preşedinte este responsabil, cred că ar trebui să se oprească aici, fără să trimită înapoi la Parlament acest buget”, a afirmat Suciu, potrivit libertatea.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close