Antena 3 CNN Politică Primarul Constanţei, Vergil Chițac, despre Horia Constantinescu: "Am anticipat că va candida la Primărie și l-am adus lângă mine să vedeţi ce poate"

Primarul Constanţei, Vergil Chițac, despre Horia Constantinescu: "Am anticipat că va candida la Primărie și l-am adus lângă mine să vedeţi ce poate"

Primarul Constanţei, Vergil Chițac, a vorbit despre candidatura la funcția de edil a lui Horia Constantinescu, recent anunţată.

Primarul Constanţei, Vergil Chițac, despre Horia Constantinescu: "Am anticipat că va candida la Primărie și l-am adus lângă mine să vedeţi ce poate"
Sursa foto: Hepta | Lucian Muntean / Andreea Alexandru
de Georgiana Adam    |    29 Mar 2024   •   13:57

Horia Constantinescu, care a anunţat că renunţă la şefia ANPC, este candidat din partea PSD la Primăria Constanţa şi a fost director în Direcția de Gestionare Servicii Publice din acelaşi oraş.

"Puteți să puneți problema în felul următor: Eu am anticipat că domnul Horia Constatinescu va candida la Primărie și l-am adus lângă mine încă din 2020, ca să vedeți dumneavoastră ce poate", a spus Vergil Chițac, despre Horia Constantinescu.

Primarul nu a explicat la ce s-a referit, dar probabil a fost o trimitere la faptul că a "picat" un examen pentru ocuparea unui post în primărie.

În anul 2021, Constantinescu a obținut 58,30 puncte (61,30 după contestație) și nu a reușit să promoveze concursul pentru funcția de director general al Direcției Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța.

Cât a lucrat la Primăria Constanța, Constatinescu a fost acuzat de presă pentru modul pompieristic în care își făcea treaba, precum și pentru felul în care încerca să transforme orice activitate întreprinsă într-un beneficiu de imagine în plan personal, potrivit dezvaluiri.ro.

Material susţinut de PNL

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close