Antena 3 CNN Politică Primarul din Crevedia a fost exclus din PSD

Primarul din Crevedia a fost exclus din PSD

Primarul din Crevedia, Florin Petre, a fost exclus din PSD.

de Georgiana Adam    |    02 Sep 2023   •   13:35

Decizia de ultimă oră a fost luată sâmbătă, la şedinţa PSD de la Parlament.

Premierul Marcel Ciolacu a cerut vot pentru excluderea primarului din Crevedia şi suspendarea sa din partid.

În acest caz, s-a votat în unanimitate pentru excluderea din partid a lui Florin Petre.

De asemenea, în aceeaşi şedinţă a PSD, primarul din Caracal, Ion Doldurea, a fost suspendat din PSD, tot la cererea lui Marcel Ciolacu, după exploziile de săptămâna trecută de la Crevedia.

Trei pacienți din explozia de la Crevedia, în continuare în stare critică

Trei pacienți răniți în exploziile la stația GPL din Crevedia sunt în continuare în stare critică. Doi se află la Spitalul Clinic de Urgență București, respectiv la Spitalul Bagdasar Arseni din București, iar al treilea într-un spital din Milano.

Conform bilanțului dublei explozii de la Crevedia, transmis sâmbătă de Ministerul Sănătății, doi pacienți sunt, în România, critici intubați și ventilați mecanic. 

Unul este internat la Spitalul Clinic de Urgență București, iar al doilea la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni București.

16 pacienți internați se află în stare medie sau ușoară, din care şase sunt la Spitalul Clinic de Urgență București, patru la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni din București, cinci la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri București și unul la Spitalul Universitar de Urgență Elias București.

Trei pacienți au murit. 25 de pacienți au fost externați, iar 12 au fost transferați în străinătate.

Dintre aceștia, un singur pacient este în stare critică, internat la Milano. Aceste are o suprafață corporală arsă mai mare de 90%, este intubat și ventilat mecanic. 

"Stabil hemodinamic, necesită suport vasopresor intensiv. Stare critică, monitorizat intensiv continuu. A fost transferat într-o altă unitate medicală din Italia, înalt specializată în tratarea arsurilor", susține sursa citată.

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close