Antena 3 CNN Politică Un primar PNL, supărat că nu e candidat

Un primar PNL, supărat că nu e candidat

Un primar PNL, supărat că nu e candidat
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    19 Ian 2016   •   18:52
Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, trimis în judecată de DNA, a anunţat, într-un mesaj postat marţi pe Facebook, că va candida pentru al cincilea mandat la alegerile locale doar în funcţie de dorinţa locuitorilor din Târgu Mureş, şi nu a unor lideri de partid.
 
Mesajul primarului din Târgu Mureş a venit pe fondul unor informaţii referitoare la invalidarea candidaturii sale de către conducerea centrală a PNL, după ce numele său nu s-a regăsit pe lista celor 14 candidaţi la primăriile unor municipii reşedinţă de judeţ validaţi în urmă cu o zi de Biroul Politic Naţional al PNL.
 
”Pentru cei interesaţi de candidatura mea pentru un nou mandat pentru funcţia de primar al municipiului Târgu Mureş, doresc să vă anunţ că nu am luat încă o decizie. Aceasta va fi luată, ca întotdeauna, în funcţie de dorinţa târgumureşenilor, care ştiu ce reprezintă acest oraş. Precizez că niciodată nu am luat decizia de a candida în funcţie de dorinţa unor lideri de partid”, a afirmat Dorin Florea.
 
Pe 15 decembrie 2015, procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Dorin Florea, primar al municipiului Târgu Mureș, pentru abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în legătură cu finanțarea nelegală a Asociației Sportive Fotbal Club.

Informațiile au fost prezentate marți, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
 
Pentru cei interesaţi de candidatura mea pentru un nou mandat pentru funcţia de primar al municipiului Tîrgu Mureş,...

Posted by Dorin Florea on 18 Ianuarie 2016

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close