Antena 3 CNN Politică Primarul Piedone, din nou în inspecție pe șantierele din Sectorul 5: "Am decis să-i redăm demnitatea și culoarea și viața"

Primarul Piedone, din nou în inspecție pe șantierele din Sectorul 5: "Am decis să-i redăm demnitatea și culoarea și viața"

Primarul Cristian Popescu Piedone a fost, din nou, în inspecție, pe șantierele din Sectorul 5. Primarul a verificat mai multe proiecte aflate în curs de modernizare.

Primarul Piedone, din nou în inspecție pe șantierele din Sectorul 5: "Am decis să-i redăm demnitatea și culoarea și viața"
Sursa foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone
de Mia Lungu    |    16 Feb 2022   •   21:49

"Povestea merge mai departe și după... 59. Astăzi am plecat prin Sector, să-mi iau energie! Cu ai mei", a scris primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe pagina sa de Facebook.

"Am făcut primul popas în zona Sălaj! Pe un teren mizerabil, lăsat de izbeliște încă din comunism! Și-am decis să-i redăm demnitatea și culoarea și viața! Îl vrem transformat într-o oază de civilizație modernă. Pentru că locatarii din jur merită mai mult decât au primit până acum din partea primăriei!

L-am salutat și pe Pandur! Pe Bravul Tudor! Că avem șantier și-i facem frumos în jurul statuii, acolo la intersecția de pe 13 Septembrie cu Panduri!

Și-am plecat mai departe prin șantierele noastre cele de toate zilele. Mă interesează să văd că prind contur proiectele derulate! Și-n mod deosebit că refolosim materialele care sunt încă bune!

Este prioritate! Că vremurile sunt așa cum sunt și economia bugetară nu ne strică! Da, da! Facem frumos și-n Ferentari!  Legendă urbană a rămas acolo-n amintiri, dragilor! Ferentarii sunt altfel, acum! Și vor fi, curând, reper de viața bună! Așa că mergem mai departe! Zi de zi încercam să facem imposibilul... posibil!", a fost mesajul lui Pierdone pentru locuitorii sectorului pe care îl administrează.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close