Antena 3 CNN Politică Primăria din Bechet face afaceri de familie pe banii statului

Primăria din Bechet face afaceri de familie pe banii statului

Primăria din Bechet face afaceri de familie pe banii statului
Sursa foto: Foto: primariabechet.ro
06 Dec 2010   •   19:35

La Bechet se fac afaceri în familie pe banii statului. Mai exact la primăria din Bechet, unde primarul a dat mai multe servicii publice pe mâna fiului său de doar 21 de ani. Contractele cu primăria au făcut din tânăr un prosper om de afaceri.

Zvonul ca fiul primarului este proprietarul firmei care a incheiat cele mai importante contracte cu Primaria circula de mult. De fiecare data, însă, Costel Tulitu, primarul Bechetului, nega cu vehemenţă acest lucru.

Primarul i-a dat fiului său dreptul de a încasa chiar şi taxa de drum în portul Bechet. Până acum, taxa era încasată de AFDPR, o firmă a statului, iar Primaria îi plătea 1% din sumele încasate. Acum, fiul primarului primeşte pentru colectarea banilor de 10 ori mai mulţi bani decât AFDPR.

Şi serviciile de salubritate, tot prin firma fiului se derulează, cu utilajele primăriei pe care edilul şef le-a închiriat în familie. Lucrările agricole tot fiul le rezolvă, iar banii îi încasează înainte de a-şi termina treaba. Cand vine vorba de licitaţii, lucrurile se încurcă şi mai tare.

Primarul Tulitu are explicaţii şi pentru WC-ul renovat în incinta şcolii şi pentru care s-au plătit câteva miliarde de lei. Consilierii locali spun că vor cere ca toate afacerile familiei Tulitu cu Primaria Bechet să fie anchetate.

Un primar PDL oferă toate contractele fiului său

×
Subiecte în articol: primarie afaceri
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close