Antena 3 CNN Politică Primării privilegiate: 800.000 lei pentru satul natal al premierului Boc şi un milion pentru edilul Pandele

Primării privilegiate: 800.000 lei pentru satul natal al premierului Boc şi un milion pentru edilul Pandele

Primării privilegiate: 800.000 lei pentru satul natal al premierului Boc şi un milion pentru edilul Pandele
Sursa foto: Emil Boc
04 Mai 2010   •   16:38

Guvernul a alocat satului Răchiţele, locul de naştere al premierului Boc, fonduri de 800.000 lei. În paralel, edilul municipiului Arad, Gheorghe Flacă a primit 500.000 de lei pentru o serie de investiţii, iar oraşul Voluntari, condus de Florentin Pandele, susţinător al grupului independenţilor a primit un milion de lei.
Toate aceste sume au fost repartizate prin aceeaşi hotărâre de guvern prin care au fost alocate şi distribuite distribuit fonduri totale de 68,3 milioane lei către peste o mie de primării din ţară.
Majoritatea unităţilor administrative au primit sume cuprinse între 3-4.000 lei, cazul celor mai multe primării ale PSD şi PNL şi până la 400.000 lei, situiaţia mai multor primării PDL şi UDMR.
Printre cele mai mari sume alocate de Executiv au fost cele destinate satului Răchiţele (comuna Mărgău, judeţul Cluj), care a primit 450.000 lei pentru reabilitarea dispensarului medical şi încă 350.000 lei pentru lucrări de reparaţii la căminul cultural.
Alte 500.000 lei au fost alocate de Guvern pentru amenajarea ştrandului termal "Neptun" din municipiul Arad, condus de către democrat-liberalul Gheorghe Falcă, iar un milion de lei au fost transferate oraşului Voluntari, condus de Florentin Pandele, susţinător al grupului parlamentarilor independenţi.
O altă sumă importantă, de două milioane lei, a fost alocată pentru proiectul privind întreţinerea periodică a sistemului rutier-covor asfaltic în municipiul Cluj-Napoca.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close