Antena 3 CNN Politică Primarul "Almanahe" îi declară război lui Ponta: "Nu poate fi schimbat decât dacă ieşiţi în stradă"

Primarul "Almanahe" îi declară război lui Ponta: "Nu poate fi schimbat decât dacă ieşiţi în stradă"

Primarul "Almanahe" îi declară război lui Ponta: "Nu poate fi schimbat decât dacă ieşiţi în stradă"
de O.P.    |    21 Ian 2015   •   07:00

Marian Vanghelie îşi cheamă colegii din PSD în stradă pentru a-l da jos pe Victor Ponta de la conducerea partidului. Primarul sectorului 5 susţine că premierul dă comenzi în partid folosindu-se de numele a două persoane cu care încearcă să îi sperie pe cei din PSD. 

Un alt atac a venit ieri din partea lui Radu Mazăre. Acesta a spus că că dacă ar pierde alegerile, a doua zi şi-ar depune mandatul şi nu ar da vina pe alţii. Radu Mazăre nu a precizat încă de ce parte a baricadei se află, dar spune că va discuta acest subiect cu echipa sa de la Constanţa.

Marian Vanghelie a declarat într-o emisiune că memebrii PSD trebuie să iasă în stradă  dacă nu-l mai vor pe Victor Ponta în fruntea partidului.

"Ponta nu poate fi schimbat nici până în 2200 decât dacă ieşiţi în stradă şi mergeţi la Kiseleff".

SURSA: pesurse.ro

Despre tensiunile din PSD a vorbit ieri şi primarul Radu Mazare.

RADU MAZĂRE, primarul Constanţei: "Este intr-adevar o stare de nemultumire, sunt discutii despre cum e gestionat la nivel central această perioadă postelectorala. Şi eu sunt deranjat ca sunt aratat cu degetul pentru esecul lui Ponta si lui Dragnea, eu daca as pierde alegerile la Primarie, a doua zi mi-as depunde mandatul si in niciun caz nu i-as arata pe cei care isi pierd mandatul"

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie PSD Victor Ponta
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close