Antena 3 CNN Politică Primarul de Slatina, Darius Vâlcov, demisionar din fruntea PDL Olt

Primarul de Slatina, Darius Vâlcov, demisionar din fruntea PDL Olt

Primarul de Slatina, Darius Vâlcov, demisionar din fruntea PDL Olt
Sursa foto: Darius Vâlcov
05 Feb 2010   •   10:52

Primarul municipiului Slatina, Darius Vâlcov, şi-a anunţat, joi seară, demisia din funcţia de preşedinte al PDL Olt, ca gest de protest faţă de intenţia colegilor săi de filială de a reveni asupra unei decizii de retragere a sprijinului politic luate în cazul inspectorului general al ISJ Olt, Marius Bălaşa.
Primarul Slatinei care este şi soţul Lavinei Şandru, preşedinte al PIN, şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei la un post local de televiziune. Vâlcov şi-a motivat decizia prin încercarea colegilor săi din cadrul Biroului Politic Judeţean (BPJ) al PDL Olt de a reveni asupra unei hotărâri de retragere a sprijinului politic inspectorului general al ISJ Olt, Marius Bălaşa.
"Gestul său a devenit public aseară (joi ? n. r.), după ce şi-a anunţat demisia la Olt TV. În urmă cu o săptămână, în cadrul BPJ Olt s-a decis retragerea sprijinului politic pentru domnul Marius Bălaşa, care este prim-vicepreşedintele organizaţiei, dar şi inspectorul general al ISJ Olt. Ieri (joi ? n. r.), s-ar cam fi dorit să se revină asupra deciziei, iar domnul Vâlcov nu a dorit. Nu are o problemă cu omul, ci cu principiul?, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al PDL Olt, Roxana Dragomir, citat de Mediafax.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close