Primarul de Slatina, Darius Vâlcov, demisionar din fruntea PDL Olt

05 Feb 2010   •   10:52
Primarul de Slatina, Darius Vâlcov, demisionar din fruntea PDL Olt
Darius Vâlcov

Primarul municipiului Slatina, Darius Vâlcov, şi-a anunţat, joi seară, demisia din funcţia de preşedinte al PDL Olt, ca gest de protest faţă de intenţia colegilor săi de filială de a reveni asupra unei decizii de retragere a sprijinului politic luate în cazul inspectorului general al ISJ Olt, Marius Bălaşa.
Primarul Slatinei care este şi soţul Lavinei Şandru, preşedinte al PIN, şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei la un post local de televiziune. Vâlcov şi-a motivat decizia prin încercarea colegilor săi din cadrul Biroului Politic Judeţean (BPJ) al PDL Olt de a reveni asupra unei hotărâri de retragere a sprijinului politic inspectorului general al ISJ Olt, Marius Bălaşa.
"Gestul său a devenit public aseară (joi ? n. r.), după ce şi-a anunţat demisia la Olt TV. În urmă cu o săptămână, în cadrul BPJ Olt s-a decis retragerea sprijinului politic pentru domnul Marius Bălaşa, care este prim-vicepreşedintele organizaţiei, dar şi inspectorul general al ISJ Olt. Ieri (joi ? n. r.), s-ar cam fi dorit să se revină asupra deciziei, iar domnul Vâlcov nu a dorit. Nu are o problemă cu omul, ci cu principiul?, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al PDL Olt, Roxana Dragomir, citat de Mediafax.
Antena3.ro

Parteneri
x close