Antena 3 CNN Politică Primarul din Călăraşi, de la "sunteţi nişte javre" către alegători, la "Udrea, cel mai drăguţ ministru"

Primarul din Călăraşi, de la "sunteţi nişte javre" către alegători, la "Udrea, cel mai drăguţ ministru"

Primarul din Călăraşi, de la "sunteţi nişte javre" către alegători, la "Udrea, cel mai drăguţ ministru"
Sursa foto: Foto: Video News
18 Noi 2010   •   08:55

Primarul oraşului Călăraşi, Nicolae Dragu, cel care şi-a numit alegătorii "javre, golani şi derbedei", i-a înmânat ministrului Elena Udrea Cheile Oraşului. Edilul i-a făcut şi complimente Elenei Udrea numindu-o "cel mai drăguţ ministru pe care l-a avut România". 

"Ne onorează astăzi doamna ministru Elena Udrea, cel mai drăguţ ministru care l-a avut România de-a lungul timpurilor. Dar şi cel mai harnic. (...) Îi confer, în numele Consiliului local şi al meu personal, Cheia Municipiului Călăraşi, în semn de recunoştinţă", a spus primarul din Călăraşi.

Nicolae Dragu a demonstrat însă în trecut că nu este mereu la fel de drăguţ. În urmă cu mai puţin de două luni, edilul îşi jignea alegătorii.

"Sunteţi nişte javre, exact cum i-a zis şi poliţia preşedintelui. La revedere! La revedere, javrelor! N-o să mai aveţi primar niciodată în viaţa voastră. V-am scos din mizerie. Stăteaţi într-o mizerie… Asta este mulţumirea voastră? Nu vă este ruşine, nemernicilor? Voi nu reprezentaţi Călăraşiul! O haită de derbedei şi golani!", le spune edilul alegătorilor, în luna septembrie.

Nicolae Dragu şi-a ieşit din fire când, la Zilele Municipiului, oamenii din Călăraşi l-au huiduit.

Elena Udrea primeşte Cheia Municipiului Călăraşi

×
Subiecte în articol: Elena Udrea primar Calarasi alegeri ministru
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close