Antena 3 CNN Politică Primarul din Deta: Mă dezic de fiii mei. Toată lumea trebuie să răspundă pentru faptele sale

Primarul din Deta: Mă dezic de fiii mei. Toată lumea trebuie să răspundă pentru faptele sale

Primarul din Deta: Mă dezic de fiii mei. Toată lumea trebuie să răspundă pentru faptele sale
Sursa foto: Foto: dcnews.ro
24 Iul 2011   •   17:12
Primarul din Deta, Petru Roman a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că nu a reuşit să-i contacteze pe fiii lui. Edilul a mai precizat că toată lumea trebuie să răspundă în mod egal în faţa legii. Fiul primarului din Deta este căutat de poliţişti, după ce, noaptea trecută, ar fi înjunghiat trei persoane în timpul unui scandal. Imediat după atac, fiul primarului Petru Roman a dispărut.

Edilul este de părere că fiecare este responsabil pentru acţiunile sale şi că trebuie să răspundă în mod egal în faţa legii: "Din punctul meu de vedere, toată lumea trebuie să răspundă în faţa legii. Dacă se poate, mi-aş dori să fie o anchetă a autorităţilor generale. Fiecare este responsabil individual pentru ceea ce face."



Mai mult, primarul a recunoscut că se dezice copiii lui şi a adăugat că nu poate să răspundă pentru faptele altuia: "Ei, pentru faptele lor, vor răspunde. În ceea ce mă priveşte pe mine, probabil că nu am fost un tată model, ca să îmi expun punctul de vedere cum trebuie. La vârstele lor, 27 şi 32 de ani, fiecare să răspundă. În această situaţie, mă dezic complet de fiii mei. Nu consider că trebuie să răspund eu pentru faptele fiilor mei."

Roman a mai precizat că nu se aşteaptă să sune şeful de partid şi că probabil va avea o discuţie cu conducerea judeţeană a partidului şi cu cea centrală, dacă va fi nevoie.

Întrebat din ce trăiesc fii săi, edilul a declarat că ambii lucrează şi că nu crede că aceştia au cerut vreodată taxe de protecţie, aşa cum se zvoneşte în Deta.



×
Subiecte în articol: Deta
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close