Antena 3 CNN Politică Primarul Lugojului, ales din partea PNL, a fost demis

Primarul Lugojului, ales din partea PNL, a fost demis

Primarul municipiului Lugoj, Alexandru Claudiu Buciu, ales din partea PNL, a fost demis, miercuri, când a fost dizolvat și biroul politic al PNL Lugoj. Acesta își continuă mandatul la Primărie.

Primarul Lugojului, ales din partea PNL, a fost demis
Sursa foto: redesteptarea.ro
de Georgiana Adam    |    28 Iul 2021   •   22:46

Alexandru Claudiu Buciu a anunțat pe Facebook, miercuri seara, că a fost demis de partid.

„Am fost demis. Astăzi (miercuri – n.r.), Nica (Alin Nica – președintele PNL Timiș) și Groza (Dănuț Groza – secretarul general al PNL Timiș), au dizolvat biroul politic al PNL Lugoj. Au desființat singurul Birou politic al PNL Lugoj care a reușit să readucă PNL în fruntea administrației lugojene după mai bine de 100 de ani. Le mulțumim colegilor din PNL Lugoj care ne-au ales, în mod democratic”, spune primarul Lugojului.

Buciu le-a mulțumit lugojenilor care i-au acordat încrederea și le primite că nu va dezamăgi, el rămânând primar.

„Scopul nostru rămâne acela de a face administrație. Avem o echipă care își dorește exclusiv asta. PNL Timiș a arătat astăzi că desconsideră în primul rând comunitatea noastră. Faptul că ni s-au retras niște funcții politice, în contextul actual, ne onorează.

Rămânem dedicați administrației locale dar și adevărați liberali. Știm ce valori avem de apărat. Și le vom apăra lucrând necontenit pentru cei care ne-au acordat încrederea în mod democratic. Timpul a fost întotdeauna de partea politicienilor care au respectat cetățenii”, a mai spus Alexandru Claudiu Buciu.

Scandalul în PNL Lugoj a izbucnit pentru că preşedintele organizaţiei, primarul Alexandru Claudiu Buciu, a refuzat să facă alegeri în filiala pe care o conducea, nefiind mulţumit de norma de reprezentare la Conferinţa Judeţeană de alegeri.

×
Subiecte în articol: primar Lugoj demis PNL
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close