Antena 3 CNN Politică Primarul PDL al Craiovei: Arafat e un brancardier. Protestele au fost manipulate

Primarul PDL al Craiovei: Arafat e un brancardier. Protestele au fost manipulate

Primarul PDL al Craiovei: Arafat e un brancardier. Protestele au fost manipulate
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Ian 2012   •   15:58

Primarul Craiovei, Antonie Solomon (PDL), susţine că subsecretarul de stat Read Arafat este "un brancardier", în timp ce Traian Băsescu "a salvat ţara, informează Mediafax. Solomon mai consideră că protestele de stradă au fost manipulate" şi că România nu a intrat în derapaj datorită şefului statului.
   
Primarul Craiovei, Antonie Solomon a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că, îi respectă pe cei care protestează paşnic, însă nu înţelege de unde a pornit "acest scandal"
   
"În România se trăieşte prost şi eu am spus-o de atâtea ori, însă suntem puşi prost la răspântie de drumuri, iar poporul român s-a plămădit cum s-a plămădit. (...) Noi, românii, eram clasificaţi în primele 11 state din UE, România îşi lămurise ceea ce trebuia să facă în privinţa reformelor şi stabilităţii ţării şi nu a intrat într-un derapaj datorită lui Traian Băsescu, în primul rând, şi datorită Guvernului. Dar Traian Băsescu  a fost cu gândirea şi cu acţiunea şi este apreciat în comunitatea europeană. Noi românii suntem un exemplu pentru alţii. Cum a plecat scandalul acesta nu-mi explic, dar ca să vii de la fotbal şi să îţi pui of-ul pe jandarmi....?“, a spus Antonie Solomon.
   
El l-a atacat dur pe subsecretarul de stat Raed Arafat, afirmând că acesta este "un brancardier".
   
"Nu ştiu ce înseamnă Raed Arafat pentru România asta şi ce a făcut. Vorba lui Mircea Dinescu: un brancardier şi nu ştiu ce. Nici nu mă interesează, dar eu spun că protestele în stradă au fost manipulate. Adică nu poţi să vii cu 300-600 de ultraşi la Bucureşti ca să te baţi cu jandarmii pentru că şi-au adus aminte că la nu ştiu care meci Steaua-Dinamo i-au bătut jandarmii pe câţiva de acolo. Şi după aceea să strigi Jos Băsescu!. Nu ştiu, mi se pare ciudat. De ce nu au făcut-o până atunci, când s-au tăiat bani, s-a dat afară", a mai spus primarul Craiovei.
   
 Întrebat de jurnalişti ce părere are despre faptul că oamenii cer demisia preşedintelui Băsescu, Solomon a spus că şeful statului "a salvat ţara".

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, fost preşedinte al PDL Craiova, care a anunţat că la alegerile viitoare va candida din partea UNPR, şi-a reînnoit recent adeziunea la PDL, spunând că pleacă din acest partid doar dacă va vrea cineva să îl dea afară.


×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close