Antena 3 CNN Politică Primarul PDL din Deta: Superiorii mei mă susţin pentru că ştiu că nu trebuie să răspund pentru ce au făcut fiii mei

Primarul PDL din Deta: Superiorii mei mă susţin pentru că ştiu că nu trebuie să răspund pentru ce au făcut fiii mei

Primarul PDL din Deta: Superiorii mei mă susţin pentru că ştiu că nu trebuie să răspund pentru ce au făcut fiii mei
Sursa foto: Foto: videonews.ro
27 Iul 2011   •   16:49

Primarul din Deta a reiterat, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena 3, că poziţia sa în PDL nu este ameninţată şi că nu are de gând să-şi prezinte demisia. Petru Roman susţine că liderii partidului din care face parte îi înţeleg situaţia şi îl susţin pe deplin, întrucât rezultatele sale în calitate de primar au fost unele remarcabile.

Pe toate posturile de televiziune se vehiculează ideea că cetăţenii din Deta nu fac altceva decât trafic de ţigări. (...) Eu aş vrea să spun că Deta este un oraş în care şomajul nu există. În acest an de criză, la Deta au pornit trei fabrici”, a precizat primarul.

Am avut o discuţie cu superiorii mei. Indiscutabil, ei mă susţin, pentru că ştiu ce am făcut şi ştiu că nu trebuie să răspund eu pentru faptele copiilor mei”, a adăugat Petru Roman.

 
Get Adobe Flash player

Trei tineri au fost înjunghiaţi, în urma unui conflict izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrul localităţii Deta. Agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman (31 de ani), fiul primarului din oraşul Deta, Petru Roman (PDL). Şi fratele acestuia, Călin Roman (27 de ani), a fost implicat în scandalul de la terasa din centrul oraşului Deta.

În această cauză sunt cercetaţi atât fiii primarului din Deta, cât şi alte trei persoane. Patru dintre aceştia au fost reţinuţi, iar Bogdan Roman este în continuare căutat.

Fiul cel mare al primarului este dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. Pe numele acestuia, a fost emis mandat de arestare în lipsă pentru 30 de zile pe numele lui Bogdan Roman.

L
uni seară, judecătoria Deta a emis mandate de arestare pentru 29 de zile pentru fiul cel mic al primarului din localitate Călin Roman şi pentru alţi trei suspecţi.

×
Subiecte în articol: pdl demisie sustinere Deta

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close