Antena 3 Politică Primarul Pinalti s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară

Primarul Pinalti s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară

de M.Z.    |    08 Mar 2014   •   23:57
Primarul Pinalti s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară
Sursa foto: Foto: Agerpres

Primarul de Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan a anunţat, sâmbătă, că s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară, conform unui comunicat al Partidului Mişcarea Populară (PMP).

"Mişcarea Populară este proiectul lui Traian Băsescu, iar eu am fost permanent un susţinător al proiectelor sale. Am respectat mereu foarte mult faptul că Traian Băsescu a reuşit să salveze România, ducând nava cu bine la cheu pe timp de furtună", a spus primarul Ştefan, potrivit Mediafax.

În comunicat se suţine că "primarul Ştefan a precizat că nu are ambiţii politice neîmplinite, sau dorinţe pentru funcţii de orice fel, ci îşi doreşte să lase ceva în urmă şi să sprijine tineri care să ducă proiectele importante mai departe".

"Proiectul nostru este unul foarte curajos, cu o viziune clară asupra României de azi şi de mâine. Sunt convins că intrarea domnului primar Ştefan în Fundaţie ne va ajuta să consolidăm dreapta din Moldova, pornind de aici, de la Neamţ", a spus preşedintele PMP, Eugen Tomac, citat în comunicat.

×

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close