Antena 3 CNN Politică Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, acuzat de colaboraţionism cu PDL

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, acuzat de colaboraţionism cu PDL

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, acuzat de colaboraţionism cu PDL
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Feb 2013   •   11:48

Acuze foarte grave la adresa lui Robert Negoita, primar al Sectorului 3 si presedinte al PSD sector 3. El este acuzat de colaborationism cu PDL si deci un pericol la adresa USL-ului.

O scrisoare in acest sens cu solicitarea de excludere a sa din PSD a fost adresata CEX al PSD, conform pesurse.ro.

"Robert Negoiţă în calitate de preşedinte al PSD Ilfov şi de co-preşedinte al USL Ilfov le-a solicitat consilierilor judeţeni PSD, secretarului executiv Mihai Barbu şi primarilor PSD din Ilfov să susţină PD-L-ul în obţinerea unui procent cuprins între 20 si 25% din voturi în Judeţul Ilfov, la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012, astfel încât, Dl. Mircea Marin, preşedinte interimar al PD-L Ilfov să fie ales deputat prin procesul de redistribuire.

Cu toate că membrii PSD Ilfov nu au fost de acord cu propunerea Dlui Robert Negoiţă, acesta şi-a motivat solicitarea prin faptul că TREBUIE constituită o altă majoritate la Consiliul Judeţean Ilfov, formată din PSD şi PD-L, ca urmare a unei înţelegeri făcută cu Dl. VASILE BLAGA şi cu Dl. Mircea Marin.

“ Am contactat primarii, consilierii judeţeni şi preşedinţii de organizaţii locale PSD şi i-am rugat să respecte acordul USL, semnat de către preşedintele partidului, Dl. Victor Ponta. Personal apreciez loialitatea psd-iştilor din Ilfov şi faptul că nici unul nu a dat curs acestei acţiuni de “trădare politică” iniţiată de Dl. Robert Negoiţă împreună cu Dl. Florentin Pandele şi Dna Gabriela Firea”, a declarat domnul Mihai Barbu.

Prin această serie de acţiuni Dl. Robert Negoiţă a încălcat prevederile care stau la baza protocolului USL la nivel naţional, judeţean şi local ce prevede “exluderea PDL de la orice formă de colaborare la nivelul unităţilor administrativ teritoriale”.

Deşi Dl Robert Negoiţă nu mai este preşedinte al PSD ILFOV preocuparea schimbării majorităţii în Consiliul Judeţean Ilfov din USL în PSD - PD-L se manifestă şi de noua conducere interimară prin acţiunile întreprinse de Dl. Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari şi soţ al Dnei Gabriela Firea (preşedinte interimar al PSD Ilfov) aspect care constituie o ameninţare la adresa USL IlFOV. "

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close