Antena 3 Politică Primele imagini de la întâlnirea lui Jean Claude Juncker cu Viorica Dăncilă - VIDEO

Primele imagini de la întâlnirea lui Jean Claude Juncker cu Viorica Dăncilă - VIDEO

18 Sep 2018   •   16:50
Primele imagini de la întâlnirea lui Jean Claude Juncker cu Viorica Dăncilă - VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnirt, marți, cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, după ce luni seara, întâlnirea a fost ratată.

Viorica Dăncilă a vrut să se asigură că nu-l mai ratează pe Jean-Claude Juncker, așa că l-a așteptat pe Aeroportul Băneasa înainte ca acesta să plece din România. 

„Prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă, a avut astăzi o întrevedere cu Președintele Comisiei Europene, domnul Jean-Claude Juncker, aflat în vizită în România pentru a participa la Summit-ul Inițiativei celor trei mări. Cei doi oficiali au avut o discuție cordială, al cărei subiect central a fost pregătirea viitoarei Președinții române a Consiliului Uniunii Europene. Șeful executivului a reafirmat angajamentul său pentru asigurarea unui mandat de succes, orientat către aducerea Uniunii mai aproape de cetățeni și asigurarea unității și coeziunii între statele membre”, se arată într-un comunicat al Guvernului. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close