Antena 3 CNN Politică Principele Radu neagă susţinerea lui Dinu Patriciu pentru candidatura sa prezidenţială

Principele Radu neagă susţinerea lui Dinu Patriciu pentru candidatura sa prezidenţială

Principele Radu neagă susţinerea lui Dinu Patriciu pentru candidatura sa prezidenţială
Sursa foto: Principele Radu Duda
10 Apr 2009   •   13:19

Principele Radu a dezavuat, vineri, informaţiile de presă conform cărora omul de afaceri Dinu Patriciu l-ar susţine în cursa prezidenţială. Principele a ţinut să sublinieze că va el va candida independent, fără obligaţii faţă de vreun partid. Patriciu a apreciat la rândul său, drept "romantică", "încercarea" principelui Radu de a candida la Preşedinţie. omul de afaceri a subliniat că îl susţine "cu toate forţele", în cursa pentru Cotroceni, pe Crin Antonescu, "singurul candidat care are toate şansele de a fi ales".

"Este o minciună sfruntată, pe care o voi demonta pe un site pe care îl voi lansa - opritiminciunile.ro", a declarat astăzi Principele Radu.
El a arătat că Dinu Patriciu este un "fruntaş liberal", care cu siguranţă îşi va susţine propriul candidat la Preşedinţie. "Aş vrea ca independenţa acestei candidaturi să fie reală", a mai spus el.
Întrebat în legătură cu potenţialul său bazin electoral, prinicepele Radu a spus că nu a împărţit niciodată populaţia României pe criterii politice. De asemenea, el a menţionat că va participa pe buletinele de vot cu numele său din buletin - "Radu al României Duda".

Omul de afaceri Dinu Patriciu a apreciat la rândul său, că "încercarea" principelui Radu de a candida la Preşedinţie este "romantică" şi a subliniat că îl susţine "cu toate forţele", în cursa pentru Cotroceni, pe Crin Antonescu, "singurul candidat care are toate şansele de a fi ales".
"Cred că încercarea principelui Radu este romantică, dar timpul ei nu a venit încă. În aceste alegeri există un singur candidat care are toate şansele de a fi ales: Crin Antonescu. Cred că în spatele acestuia ar trebui să se ralieze toţi cei care vor să împiedice alunecarea spre o dictatură iraţională a lui Traian Băsescu. Eu îl susţin pe Crin Antonescu cu toate forţele", a spus Patriciu, citat de Mediafax.

Afirmaţiile candidatului prezidenţial vin pe fondul unor declaraţii ale secretarului executiv al PDL Elena Udrea. Aceasta a declarat, joi că ştia încă din vara anului trecut că "anumiţi lideri liberali din tabăra lui Dinu Patriciu, chiar şi Patriciu, încearcă să îl aducă în cursa electorală pe Radu Duda".
Suspiciunile unei eventuale susţineri a omului de afaceri au fost întreţinute şi de faptul că Dinu Patriciu este un apropiat al Casei Regale cu care întreţine relaţii cordiale.



Antena3.ro

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close