Antena 3 CNN Politică PRM, datornic la RAAPS: C.V. Tudor se pregăteşte pentru conferinţe în Cişmigiu

PRM, datornic la RAAPS: C.V. Tudor se pregăteşte pentru conferinţe în Cişmigiu

PRM, datornic la RAAPS: C.V. Tudor se pregăteşte pentru conferinţe în Cişmigiu
Sursa foto: Corneliu Vadim Tudor
30 Ian 2009   •   16:14

PRM are datorii mari la RAAPS. Partidul figurează cu o restanţă de 900 milioane lei vechi în evidenţele acestei instiţuţii pentru închirierea sediului central. De această stare deplorabilă de lucruri este conştient şi liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, care s-a plâns, vineri, că nu mai are mult până când îşi va ţine conferinţele de presă în Parcul Cişmigiu
"Au triplat chiria cei de la RAAPPS. Suntem restanţieri cu o chirie triplată", a spus Vadim Tudor, care speră, însă, că RAAPS nu îi va da afară din sediu pe reprezentanţii PRM.
Conform chitanţelor, PRM plăteşte 107 milioane de lei vechi chirie pentru sediul central şi are restanţe la plata chiriei în sumă de 900 de milioane de lei vechi. Partidul nu mai primeşte subvenţii de la bugetul de stat pentru propriile cheltuieli, după ce a ratat, pentru prima dată în istoria sa politică, intrarea în Parlament.
"Nu cred că se va ajunge aici. Dar, dacă va fi nevoie să fac o conferinţă de presă în Parcul Cişmigiu, am s-o ţin acolo. Dacă n-o să mai am ziar, o să scriu pe pereţi", a adăugat C.V.Tudor.
Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sediu PRM restante chirie
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close