Antena 3 CNN Politică PRO România: „Singurul domeniu în care mai mișcă guvernarea este creșterea cazurilor de COVID. Moldova a fost lăsată baltă”

PRO România: „Singurul domeniu în care mai mișcă guvernarea este creșterea cazurilor de COVID. Moldova a fost lăsată baltă”

PRO România critică dur promisiunile cu privire la autostrada care ar urma sa lege portul polonez Gdansk de Constanța și susține că Moldova este din nou uitată de guvernanți. În cel mai bun caz, aceast drum ar putea ajunge prin Moldova Nouă, un oraș din Caraș Severin.

PRO România: „Singurul domeniu în care mai mișcă guvernarea este creșterea cazurilor de COVID.  Moldova a fost lăsată baltă”
de Diana Dragotescu    |    14 Oct 2020   •   16:45

PRO România mai spune că pe de altă parte, campania electorală  a avut un număr record de promisiuni în materie de autostrăzi, însă singurul domeniu în care mai mișcă guvernarea este creșterea cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19. 

„Cătălin Nechifor: Singurul domeniu în care mai mișcă guvernarea este creșterea cazurilor de COVID

Până la urmă autostrada va trece prin Moldova. MOLDOVA NOUĂ!

În urmă cu doar câteva zile bune eram anunțați că se va construi autostrada prin Moldova, proiect în cadrul Inițiativei celor 3 Måri și care să lege portul polonez Gdansk de Constanța.

Din păcate, ca întotdeauna Moldova a fost lăsată baltă, singura șansă ar fi să treacă prin Moldova Nouă, un orășel de vreo 10 mii de locuitori, din zona Clisurei Dunării, județul Caraș Severin. Deci nu ne-au mințit foarte mult.

Asta în cazul în care autostrada va trece totuși prin România, pentru că șanse mai mari ar fi să treacă din Polonia prin Slovacia, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Grecia.

Pe de altă parte, campania de locale tocmai încheiată a avut un număr record de promisiuni în materie de autostrăzi. Dacă în anii 90 se amintea pe ici pe colo de autostrada către București, iată că acum liberalii au mers nu pe una, nici pe două, ci pe trei autostrăzi: A7 spre capitală, A13 autostrada Nordului Suceava Maramureș și A8 autostrada Unirii Iași - Târgu Mureș.

Partea proastă e că singurul domeniu în care mai mișcă guvernarea este creșterea cazurilor de îmbolnăvire Covid19, în timp ce autostrăzile au fost suspendate, creșterea economică la fel, iar alocațiile și pensiile amânate din nou”, este mesajul postat de PRO România. 

×
Subiecte în articol: PRO România autostrada
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close