Antena 3 CNN Politică Proaspătul liberal Sorin Frunzăverde nu a rupt-o complet cu PDL!

Proaspătul liberal Sorin Frunzăverde nu a rupt-o complet cu PDL!

Proaspătul liberal Sorin Frunzăverde nu a rupt-o complet cu PDL!
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    09 Apr 2012   •   23:13

Evadatul din PDL, Sorin Frunzăverde, se pare că nu este în asentimentul co-preşedinţilor USL, Crin Antonescu, Victor Ponta şi Daniel Constantin.

Cei trei preşedinţi ai Uniunii Social Liberale au anunţat la Congresul Extraordinar al PNL că este exclusă orice colaborare cu Traian Băsescu şi cu PDL şi că strategia USL este o luptă pe viaţă şi pe moarte spre a înlătura Puterea portocalie, dar Sorin Frunzăverde se pare că nu a renunţat definitiv la PDL, ba chiar a anunţat colaborarea cu foştii colegi după alegeri.

Deşi fostul prim-vicepreşedinte al PDL, Sorin Frunzăverde, a criticat , în cadrul ediţiei de joi a emisiunii "Sinteza Zilei",  politica PDL, dar şi vrajba nesfârşită, lipsa de dialog şi disfuncţionalitatea la nivelul Guvernului, se pare că, după doar două zile, a revenit la sentimente mai bune faţă de vechiul partid.

Proaspătul liberal  a afirmat la un post de televiziune că hotărârea USL de a nu colabora cu PDL funcţionează "în această etapă", adăugând imediat că o cooperare cu portocaliii pentru "formarea Dreptei în România s-ar putea întâmpla după alegerile locale sau parlamentare".

×
Subiecte în articol: Sorin Frunzãverde Sinteza Zilei
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close