Antena 3 CNN Politică Proaspătul şef al PSD, Liviu Dragnea, vrea colaborare cu Iohannis

Proaspătul şef al PSD, Liviu Dragnea, vrea colaborare cu Iohannis

Proaspătul şef al PSD, Liviu Dragnea, vrea colaborare cu Iohannis
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    23 Iul 2015   •   19:58

Liviu Dragnea, noul preşedinte interimar al PSD, spune că este dispus să colaboreze cu preşedintele Klaus Iohannis. 

 
Asta se întâmplă pentru că Dragnea are în plan proiecte măreţe pentru România care nu pot fi realizate de un singur partid, nici măcar de PSD.
 
Întrebat dacă se gândeşte la o colaborare cu Klaus Iohannis, Dragnea a răspuns: "O să spun mai multe luni, după BPN, dar ce pot vă pot spune de astăzi e că unul dintre obiectivele mele este implicarea PSD-ului în mari proiecte de ţară. Există proiecte pe care nu le poate realiza un singur partid. Este exclus.
 
Este o aşteptare incredibilă la oameni în România pentru a se face regionalizare şi descentralizare şi se poate face lucrul ăsta. Şi dacă la acest proiect rămâne partener cum a fost, pentru că eu am fost partener cu domnul Iohannis, când eram în USL împreună, coordonăm acest proiect de regionalizare şi descentralizare, ca şi proiect de politică al USL".
 
Declaraţia lui Liviu Dragnea a fost prezentată joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Liviu Dragnea a fost ales şef interimar al PSD, de membrii Comitetul Executiv al partidului, câştigând astfel bătălia împotriva Rovanei Plumb, obţinând 65 de voturi "pentru" şi 18 "împotrivă", în timp ce două voturi au fost anulate.
 

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close