Antena 3 CNN Politică ?Profeţii? PDL: ?Majoritatea de 65% va pupa Piaţa Independenţii pentru o guvernare cu PDL dacă Băsescu câştigă?

?Profeţii? PDL: ?Majoritatea de 65% va pupa Piaţa Independenţii pentru o guvernare cu PDL dacă Băsescu câştigă?

?Profeţii? PDL: ?Majoritatea de 65% va pupa Piaţa Independenţii pentru o guvernare cu PDL dacă Băsescu câştigă?
Sursa foto: Radu F. Alexandru
04 Noi 2009   •   12:34

Noua majoritate parlamentară este legată în prezent de "ura împotriva lui Traian Băsescu", însă va fi de domeniul trecutului, în cazul în care Băsescu va câştiga un nou mandat prezidenţial, deoarece tot aceleaşi partide se vor grăbi să slujească ţara, la guvernare, cu premier PDL, a ironizat miercuri senatorul democrat-liberal Radu F. Alexandru opoziţia manifestată de PSD, PNL şi UDMR împotriva învestirii premierului desemnat Lucian Croitoru. Senatorul a luat peste picioar sintagma des invocată "majoritatea nou constituită în Parlament", cerându-le reprezentanţilor acestota să prezinte în faţa plenului legislativului programul lor comun.
"Care este programul vostru comun, stimaţi colegi, care este viziunea, care sunt soluţiile pe care le-aţi anunţat? Nu există decât un singur liant care vă ţine aproape, şi acesta se numeşte ura împotriva lui Traian Băsescu", a afirmat Radu F. Alexandru.
Senatorul PDL a prognozat că în ziua în care Traian Băsescu va fi reales preşedintele României, "majoritatea de 65% va pupa Piaţa Independenţii cu aceeaşi rapiditate şi dăruire cu care s-a grupat astăzi şi îşi va arăta disponibilitatea de a sluji România, la guvernare, cu un prim-ministru PDL".
Parlamentarul democrat-liberal i-a mai acuzat pe omologii săi din PSD, PNL şi UDMR că au transformat audierea membrilor Guvernului Croitoru într-o "parodie", în care competenţa nu a contat, cât votul politic.
"Aţi picat oameni de un bilanţ profesional demn de toată admiraţia, iar acum declaraţi din nou că aţi venit în plen cu o singură variantă în minte, să vă opuneţi prin vot formării unui nou Guvern de care România are atâta nevoie", le-a imputat Radu F. Alexandru reprezentanţilor noii majorităţi.
"Nu ne mai putem ascunde în spatele cuvintelor. ŤŢărişoarăť şi Ťfraţi româniť sunt trompetele de bâlci pe care le-aţi preluat din recuzita inegalabilului Caragiale şi cu care vreţi să prostiţi lumea. În fapt, nu urmăriţi decât un lucru, evacuarea lui Traian Băsescu din Palatul Cotroceni, şi, orbiţi de ură, ajungeţi să comiteţi acte de o gravitate ieşită din comun", a conchis senatorul PDL.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: majoritate guvernare premier
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close