Antena 3 CNN Politică Programul de guvernare al premierului desemnat. Viorica Dăncilă: „Nu voi introduce nicio taxă nouă în România”

Programul de guvernare al premierului desemnat. Viorica Dăncilă: „Nu voi introduce nicio taxă nouă în România”

Programul de guvernare al premierului desemnat. Viorica Dăncilă: „Nu voi introduce nicio taxă nouă în România”
29 Ian 2018   •   15:38

Premierul desemnnat, Viorica Vasilică Dancilă, a prezentat Guvernul și programul de guvernare, în plenul Parlamentului.

„Mă aflu astăzi aici pentru a obține de la dumneavoastră votul de învestitură. Dacă vom obține acest vot vom guverna cu mândrie și respect pentru români. Eu am un avantaj. Este prima dată când programul de guvernare se bucură de un grad de cunoaștere atât de ridicat. E pentru prima oară când opoziția urmărește la virgulă tot ce e scris în acest program și sancționează și cea mai mică abatere. Asta îmi permite să nu intru în pre multe detalii tehnice”, a spus Viorica Dăncilă.

Premierul desemnat Viorica Dăncilă a afirmat că obiectivul mandatului său este ca, în 2020, România să fie în prima jumătate a clasamentului celor mai puternice economii din UE.

„Mă voi rezuma la câteva puncte de vedere. România să fie până în 2020 printre cele mai puternice economii din UE, iar cei care au plecat să își dorească să fie acasă. În privința investițiilor am marele avantaj de a nu pleca de la zero. De aceea le multumesc guvernelor din 2017 care au lucrat la programele de investiții. Există deja mai multe proiecte pregătite pentru a fi lansate”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul desemnat a mai spus că, atât timp cât va fi prim-ministru în România nu va fi introdusă nicio taxă nouă.

„Cât timp voi fi prim-ministru nu voi introduce nicio taxă nouă în România. Chiar de săptămâna această vom renunţă la formularul 600 şi în perioadă următoare la toate celelalte. Un singur formular e propunerea noastră", a declarat Dăncilă, în plenul reunit.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close