Antena 3 CNN Politică Proiectele lui Nicuşor Dan, respinse pe bandă rulantă de consilierii USR

Proiectele lui Nicuşor Dan, respinse pe bandă rulantă de consilierii USR

Primăria Capitalei este în pericol să intre în insolvenţă anul viitor. O spun consilierii generali ai USR care l-au criticat vehement pe primarul Nicuşor Dan în şedinţa de Consiliul General. 

Proiectele lui Nicuşor Dan, respinse pe bandă rulantă de consilierii USR
Sursa foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Dec 2021   •   16:39

Edilului general i-au fost respinse mai multe amendamente şi proiecte de rectificare bugetară, pe motiv că nu a cheltuit aşa cum trebuie banii alocaţi la începutul anului.

Primarului Nicuşor Dan i-au fost respinse pe bandă rulantă amendamentele de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu General.

Cei mai aprigi contestatari ai edilului au fost chiar consilierii USR.

Proiectele lui Nicuşor Dan, respinse pe bandă rulantă de consilierii USR

Foștii aliați ai primarului se declară revoltați de faptul că acesta vrea să dea o sumă uriaşă pentru a monta o instalaţie de oxigen la spitalul modular din Pipera - peste 12 milioane de lei.

Marii absenți de la ședință a fost consilierii social-democrați. Iar asta pentru că, spun ei, nu au dorit să asiste la răfuiala politică dintre USR şi Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan spera să obțină și o serie de plăţi suplimentare pentru contractul de livrare a celor 100 de noi tramvaie. Doar că şi acest proiect a fost respins, pe motiv că ar fi fost făcut pe genunchi.

Printre puţinele proiecte care au primit undă verde din partea consilierilor s-a numărat planul ce vizează deratizarea şi dezinsecţia pentru 2022.

Asta după ce, în acest an, angajaţii primăriei au acţionat cu întârziere în parcuri şi pe stradă, așa că bucureştenii s-au văzut invadaţi de ţânţari şi căpuşe.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close