Antena 3 CNN Politică Promisiuni electorale: Metrou la Râmnicu Vâlcea şi parcări subterane de peste 1.500 de locuri

Promisiuni electorale: Metrou la Râmnicu Vâlcea şi parcări subterane de peste 1.500 de locuri

Promisiuni electorale: Metrou la Râmnicu Vâlcea şi parcări subterane de peste 1.500 de locuri
Sursa foto: Foto: Jurnal Valcean
17 Mai 2012   •   17:23

Inspirat probabil de promisiunile electorale ale şefului său de partid, candidatul PP-DD la primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, Ion Nicolae, a anunţat joi că, pentru a debloca traficul rutier pe axa nord-sud în municipiu, ruta feroviară care străbate oraşul se poate transforma ruta într-un tip de metrou. El vrea ca linia ferată să intre în subteran în punctul de nord al oraşului şi să iasă în sud.

"Pe actualul amplasament al căii ferate am putea să construim un bulevard modern cu patru benzi alternativă la Calea lui Traian. Nu este imposibil, alţii au făcut autostrăzi la 2000 de m înălţime, alţii au săpat pe sub Canalul Mânecii. Aşadar această soluţie cu o finanţare din bani europeni poate fi pusă în practică foarte uşor", a precizat Ion Nicolae.

Tot el a mai vorbit de două parcări uriaşe subterane în zona centrală a municipiului, una de 1500 de locuri sub actualul Parc Mircea Cel Bătrân şi una de 2000 de locuri sub dealul Capela.

Ion Nicolae, care a mai candidat în 2008 la primăria Râmnicu Vâlcea din partea PNL, se va lupta pentru funcţia de edil, printre alţii, cu actualul primar, Romeo Rădulescu (PDL), senatorul liberal, Emilian Frâncu (USL) şi fostul viceprimar, Eusebiu Veţelanu (UNPR).

×
Subiecte în articol: PP-DD Râmnicu Vâlcea
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close