x close

Protest al comisiei electorale din Gorj. Aceştia refuză să centralizeze rezultatele alegerilor

de L.D.    |    11 Iun 2012   •   17:19
Protest al comisiei electorale din Gorj. Aceştia refuză să centralizeze rezultatele alegerilor 525

Procesul de centralizare a rezultatelor alegerilor în judeţul Gorj a fost reluat după aproximativ o jumătate de oră de protest al membrilor şi preşedinţilor de circumscripţii, scrie Mediafax.
   
Activitatea a fost oprită în mod spontan după ce colegii săi au dorit astfel să tragă un semnal de alarmă pentru faptul că nu şi-au primit banii pentru munca în organizarea alegerilor pe parcursul lunii mai.
   
Judecătorul Mihai Pistol a menţionat că banii ar trebui plătiţi de Consiliul Judeţean, neştiindu-se, în momentul reluării procesului de centralizare a rezultatelor, dacă sumele vor fi achitate luni sau într-o altă zi.


Vicepreşedintele BEJ Gorj, judecătorul Teofil Boncu, a declarat, la rândul său, că el şi colegii săi au fost nevoiţi chiar să îndure "o umilinţă" din partea Serviciului contabilitate din cadrul Consiliului Judeţean Gorj când au solicitat decontarea a câte zece lei pe zi prevăzuţi de lege pentru diurnă.
   
El îi acuză pe angajaţii serviciului că au solicitat bonuri fiscale pentru a plăti banii respectivi,  lucru pe care legea nu-l prevede.
   
Judecătorul a mai precizat că secretariatul Consiliului Judeţean a fost informat despre nemulţumirea în rândul BEJ Gorj, membrii nemulţumiţi aşteptând să le fie plătiţi banii înainte de a finaliza centralizarea rezultatelor.

Citeşte mai multe despre:

Gorj protest
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati