Protest la DNA pentru susținerea lui Victor Ponta. Cum a reacționat fostul premier

de D.G.    |    08 Sep 2016   •   15:05
Protest la DNA pentru susținerea lui Victor Ponta. Cum a reacționat fostul premier sursa: Agerpres

O pagină de Facebook, care se numește ”România pozitivă - Susținem Victor Ponta”, mobilizează oamenii pentru un protest în fața DNA, susținut de liderii PRU.

Oamenii intenționează ca marțea viitoare să meargă în fața DNA pentru a manifesta față de ”campania discreționară”, potrivit dcnews.ro.

Victor Ponta a transmis printr-un mesaj postat pe aceeași rețea socială că, deși apreciază gestul, inițiatorii ar trebui să renunțe la protest, deoarece acțiunea ar da un semnal greșit:

''Desi cred ca pot fi intentii bune, o asemenea initiativa este total gresita - ma opun ferm acestei idei si ii rog pe toti cei care sunt cu adevarat alaturi de mine (ca si toti cei care mai cred intr-o societate democratica) sa NU protesteze in fata DNA, nu ar ajuta la nimic si ar da un semnal total gresit!

Eu merg maine si de cate ori va fi cazul in fata judecatorilor. Justitie adevarata poate fi facuta doar in sala Tribunalului (nu pe strada, nu la TV, nu in alte locuri) - cu acuzarea prezentand probele pe care le considera si cu mine demonstrand ca sunt nevinovat! Judecatorii vor decide, iar noi vom respecta aceste decizii!

Va multumesc pentru gandurile bune si opiniile de sustinere - atat din partea celor care tin la mine, cat si din partea celor care lupta pentru niste principii (indiferent de persoana in cauza)! Acest sprijin conteaza pentru mine si familia mea - NU insa demonstratii in fata DNA sau a altor institutii publice'', a scris Victor Ponta.

Parteneri
x close