Antena 3 CNN Politică PSD a depus plângere penală împotriva lui Sever Voinescu şi a Robertei Anastase, pentru abuz în serviciu

PSD a depus plângere penală împotriva lui Sever Voinescu şi a Robertei Anastase, pentru abuz în serviciu

PSD a depus plângere penală împotriva lui Sever Voinescu şi a Robertei Anastase, pentru abuz în serviciu
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Sep 2010   •   14:17

Partidul Social Democrat a depus, marţi, în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, plângerea penală împotriva Robertei Anastase şi a lui Sever Voinescu, pentru abuz în serviciu, fals intelectual şi fals în declaraţii.

Radu Moldovan, purtătorul de cuvânt al PSD a declarat că cei doi ar trebui să răspundă în faţa unui judecător pentru faptele lor, întrucât au încercat să "fure votul". "Ei au recunoscut acest furt, dar nu este de ajuns, ar trebui să plătească pentru comportamentul ilegal şi criminal, răspunzând penal în justiţie", a menţionat Moldovan.

De asemenea, social democraţii au precizat că vormerge până în pânzele albe cu aceste acuzaţii "pentru a opri acest comportament ilegal şi criminal".

Avocatul Partidului Social Democrat, Clementina Camel a anunţat că Atât Roberta Anastase, cât şi Sever Voinescu riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Roberta Anastase Sever Voinescu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close