PSD a depus plângere penală împotriva lui Sever Voinescu şi a Robertei Anastase, pentru abuz în serviciu

21 Sep 2010   •   14:17
PSD a depus plângere penală împotriva lui Sever Voinescu şi a Robertei Anastase, pentru abuz în serviciu Foto: Intact Images

Partidul Social Democrat a depus, marţi, în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, plângerea penală împotriva Robertei Anastase şi a lui Sever Voinescu, pentru abuz în serviciu, fals intelectual şi fals în declaraţii.

Radu Moldovan, purtătorul de cuvânt al PSD a declarat că cei doi ar trebui să răspundă în faţa unui judecător pentru faptele lor, întrucât au încercat să "fure votul". "Ei au recunoscut acest furt, dar nu este de ajuns, ar trebui să plătească pentru comportamentul ilegal şi criminal, răspunzând penal în justiţie", a menţionat Moldovan.

De asemenea, social democraţii au precizat că vormerge până în pânzele albe cu aceste acuzaţii "pentru a opri acest comportament ilegal şi criminal".

Avocatul Partidului Social Democrat, Clementina Camel a anunţat că Atât Roberta Anastase, cât şi Sever Voinescu riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată.

Antena3.ro

Parteneri
x close