Antena 3 CNN Politică PSD, acuzat că aruncă intoxicări pe piaţă: Marian Sârbu şi Valeriu Steriu infirmă posbila numire a lor ca miniştri

PSD, acuzat că aruncă intoxicări pe piaţă: Marian Sârbu şi Valeriu Steriu infirmă posbila numire a lor ca miniştri

PSD, acuzat că aruncă intoxicări pe piaţă: Marian Sârbu şi Valeriu Steriu infirmă posbila numire a lor ca miniştri
Sursa foto: Intact Images
16 Iun 2010   •   14:52

Social-democraţii au vehiculat miercuri pe piaţa politicăposibilitatea  ca foştii lor colegi Valeriu Steriu şi Marian Sârbu să fie cooptaţi în Cabinetul Boc. Cei doi, actualmente membri ai conducerii UNPR, au infirmat zvonurile tratându-le ca simple intoxicări, ei precizând că varianta ca Uniunea să ocupe noi portofolii ministeriale nu a fost discutată în partid.
Mai mulţi lideri ai PSD au lansat, miercuri, neoficial, teza că Valeriu Steriu şi Marian Sârbu ar urma să ocupe, în urma unor remanieri, Ministerul Agriculturii, respectiv Ministerul Muncii, în Cabinetul Boc. În sprijinul acestei teze, ei au susţinut  că au avut discuţii pe această temă cu foştii colegi de partid refugiaşi în UNPR.
Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, a declarat însă, pentru Mediafax, că astfel de informaţii sunt "speculaţii", la nivelul conducerii Uniunii neexistând discuţii în acest sens.
Şi purtătorul de cuvânt al grupurilor parlamentare ale UNPR, Valeriu Steriu, a negat informaţiile respective, arătând, de asemenea, că varianta ca Uniunea să ocupe noi portofolii ministeriale nu a fost discutată în partid.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PSD remaniere
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close