Antena 3 CNN Politică PSD, acuzații grave: Guvernul PNL taie salariile românilor cu 12%, prin ordonanța de urgență

PSD, acuzații grave: Guvernul PNL taie salariile românilor cu 12%, prin ordonanța de urgență

Reprezentanții Partidului Social Democrat acuză Guvernul PNL că ”taie prin ordonanță de urgență salariile românilor cu 12%. Practic, Guvernul Orban operează o tăiere de salarii ascunsă sub masca unui ajutor dat marilor firme”, scriu reprezentanții PSD pe o rețea socială.

PSD, acuzații grave: Guvernul PNL taie salariile românilor cu 12%, prin ordonanța de urgență
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    30 Iul 2020   •   16:10

”1,3 milioane de români plătiți cu salariul minim pe economie pierd o oră plătită de muncă în fiecare zi. Prin OUG, PNL tocmai a făcut un frumos cadou marilor corporații pe spinarea salariaților cu cele mai mici venituri.

Guvernul Orban operează o tăiere de salarii ascunsă sub masca unui ajutor dat marilor firme

Guvernul PNL taie prin ordonanță de urgență salariile românilor cu 12%, o recunosc importanți consultanți din economia privată! Asta înseamnă adoptarea modelului german de program flexibil, ce permite companiilor să reducă la jumătate norma de lucru a angajaților, primind o subvenție de la stat.

Practic, Guvernul Orban operează o tăiere de salarii ascunsă sub masca unui ajutor dat marilor firme pentru a-și flexibiliza programul de lucru. Iată esența gândirii economice liberale: totul pentru bogați, pe banii săracilor!”, scriu reprezentanții PSD pe o rețea socială. 

 

×
Subiecte în articol: PSD salarii
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close