Antena 3 CNN Politică PSD: "Crimă cu premeditare! Așa se numește lăsarea bolnavilor fără tratamente de către un guvern"

PSD: "Crimă cu premeditare! Așa se numește lăsarea bolnavilor fără tratamente de către un guvern"

Partidul Social Democrat a lansat un atac dur la adresa actualei guvernări pe care o acuză de crimă cu premeditare pentru că de un an de zile a ţinut bolnavii în afara spitalelor, lipsindu-i de tratamentele esențiale.

PSD: "Crimă cu premeditare! Așa se numește lăsarea bolnavilor fără tratamente de către un guvern"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    21 Iul 2021   •   17:16

Social democraţii acuză guvernarea liberală că atentează la viaţa bolnavilor privându-i de medicamentele esențiale, în timp ce toată atenţia lor este concentrată pe luptele pentru puterea din propriile partide.

„Crimă cu premeditare! Așa se numește lăsarea bolnavilor fără tratamente de către un guvern interesat doar de bunăstarea clientelei politice și de luptele interne pentru puterea din propriile partide.

Timp de un an de zile, guvernarea liberală a ținut bolnavii în afara spitalelor, lipsindu-i de tratamentele esențiale. Acum, Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR atentează la viața bolnavilor cronici lăsându-i fără #medicamente vitale.

Peste 1000 pacienți nu au Vesanoid pentru leucemie.

Lipsesc multe alte produse pentru diverse patologii.

Pe lista medicamentelor #compensate 100% sunt înscrise doar aproximativ 150 de denumiri comune internaționale, pentru restul pacientul trebuind să plătească diferența", scrie PSD pe pagina de socializare.

Mai mult, social democraţii susţin că sunt alături de organizațiile civice care au anunțat că vor depune o plângere penală pe numele ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă subliniind că "cei vinovați trebuie să răspundă". 

 

×
Subiecte în articol: PSD bolnavi tratamente guvern
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close