Antena 3 CNN Politică PSD, acuzații grave la adresa lui Orban și Iohannis: "Legalizează furtul din banii copiilor și ai celor vârstnici"

PSD, acuzații grave la adresa lui Orban și Iohannis: "Legalizează furtul din banii copiilor și ai celor vârstnici"

Partidul Social Democrat (PSD) a lansat o nouă serie de acuzaii dure la adresa președintelui Iohannis și a premierului Ludovic Orban pe care i-a acuzat că "legalizeaz[ furtul din banii copiilor și ai celor vârstnici".

PSD, acuzații grave la adresa lui Orban și Iohannis: "Legalizează furtul din banii copiilor și ai celor vârstnici"
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    01 Sep 2020   •   15:00

"Guvernarea Iohannis-Orban legalizează de azi furtul din banii copiilor și ai celor vârstnici!

Cu dublarea alocațiilor impusă de PSD prin lege, de la 1 ianuarie, copiii ar fi avut până azi suficienți bani încât să-și cumpere fiecare câte o tabletă. Liberalii le-au anulat acest vis legitim. Le toacă banii de alocații pentru a se îmbogăți trucând licitații!

Prin majorarea pensiilor cu 40%, seniorii ar fi avut siguranța că explozia prețurilor din această toamnă nu le va eroda nivelul de trai. Liberalii i-au condamnat însă la sărăcie! Guvernul PNL taxează fiecare vârstnic cu pensia medie cu aproape 4500 de lei pe an – din care aproape 1500 de lei numai până la finalul lui 2020!!

PNL fură mii de lei anual de la fiecare copil și pensionar al României ca să-și hrănească firmele de partid!", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

×
Subiecte în articol: PSD Ludovic Orban
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close