Antena 3 Politică PSD: Școlile sunt periculoase când este vorba de educația copiilor, dar sunt sigure ca secții de votare

PSD: Școlile sunt periculoase când este vorba de educația copiilor, dar sunt sigure ca secții de votare

de Laura Dinu    |    19 Oct 2020   •   13:45
PSD: Școlile sunt periculoase când este vorba de educația copiilor, dar sunt sigure ca secții de votare
Sursa foto: Hepta

Reprezentanții Partidului Social Democrat acuză Guvernul PNL că ”sacrifică totul pentru alegeri. Nu doar sănătatea și economia, ci și educația”.

”Școlile sunt periculoase când este vorba de educația copiilor – deci trebuie închise, dar sunt sigure ca secții de votare – când o cer interesele electorale ale PNL!

În loc să testeze masiv, iar printre priorități să fie profesorii și orice suspiciune de infectare în cazul vreunui elev, ca să putem ține școlile deschise, Guvernul PNL era deja în campania pentru locale: trei sferturi dintre inspectorii școlari județeni și mulți secretari de stat candidau pe listele PNL.

”Fac școală on-line în variantă off-line”

În loc să pregătească educația pentru sistemul on-line, PNL se lăuda că ”o să aducă” tablete pentru toți copiii. Astăzi, doar o parte din elevii Capitalei și din două județe au tablete. Restul fac școală on-line în variantă off-line.

”Eșecul lor în a controla pandemia a dus în scenariul roșu mai multe mari orașe”

Când le-am spus că, după alegerile locale vor închide școlile, ne-au acuzat că mințim. Astăzi, EI cer oficial asta fiindcă eșecul lor în a controla pandemia a dus în scenariul roșu mai multe mari orașe, în frunte cu Bucureștiul.

Pentru alegeri, PNL sacrifică totul!

Pentru alegeri, PNL sacrifică totul! Nu doar sănătatea și economia, ci și educația”, scriu reprezentanții PSD pe o rețea socială. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close