Antena 3 CNN Politică PSD: Anastase a vândut Prahova şi încearcă să facă din Parlament o anexă a Preşedinţiei (VIDEO)

PSD: Anastase a vândut Prahova şi încearcă să facă din Parlament o anexă a Preşedinţiei (VIDEO)

PSD: Anastase a vândut Prahova şi încearcă să facă din Parlament o anexă a Preşedinţiei (VIDEO)
Sursa foto: roberta anastase
05 Iun 2010   •   18:40

"Roberta Anastase a vândut municipiul Ploiesti şi judeţul Prahova!". Aceasta a fost declaraţia pe care a făcut-o, sâmbătă, la Ploieşti, senatorul Iulian Bădescu, cel care a părăsit barca puterii, în urmă cu trei zile, pentru a se alătura echipei PSD. Bădescu a participat, pentru prima dată de când şi-a anunţat decizia, la o adunare a social-democraţilor, conferinţa de alegeri a Organizaţiei Municipale PSD Ploieşti.

Social-democraţii au acuzat-o pe Roberta Anastase că intervine în organizarea licitaţiilor pentru lucrările de investiţii din Ploieşti.

Roberta Anastase a respins însă acuzaţiile.

La rândul său, Adrian Năstase a acuzat-o pe Roberta Anastase că încearcă să transforme Parlamentul într-o anexă a Preşedinţiei şi conduce Camera Depurtaţilor prin interpuşi.




Roberta Anastase: Adrian Năstase se apropie de periferia politicii

Preşedinta Camerei Deputaţilor nu a întârziat cu replica. Roberta Anastase a declarat, sâmbătă, că Adrian Năstase "se apropie rapid de periferia politicii" şi că, în ce o priveşte, va continua să repecte regulile pe care Năstase le-ar dori "călcate în picioare".

Anastase susţine că liderul PSD, "prin astfel de declaraţii, nu va ajunge mai aproape de o nouă funcţie publică, ceea ce reprezintă singurul său scop în viaţă. Din contră, se va apropia de periferia politicii".
"Există reguli pe care, noi ceilalţi, le respectăm şi nu considerăm că trebuie să le călcăm în picioare aşa cum ar dori domnia sa. Eu una, voi respecta aceste reguli, chiar dacă Adrian Năstase va revărsa asupra mea tot şuvoiul de resentimente şi frustrări de care am mai avut parte şi atunci când a facut tot ce a fost omeneşte posibil să se folosească de instituţia Parlamentului pentru a nu se confrunta cu justiţia", mai spune Anastase, potrivit Mediafax.
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, joi, că le recomandă parlamentarilor PDL "să nu participe la mascarada" privind moţiunea de cenzură a opoziţiei şi susţine, ca variante, ca democrat-liberalii să voteze "împotrivă" sau să stea în sală şi să nu participe la vot.
Ea a arătat că decizia va fi luată în grupurile parlamentare ale PDL.

Antena3.ro



×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close