Antena 3 Politică PSD anunță cum va forța Guvernul Orban să crească salariul minim la un nivel decent: „PNL a uitat formula”

PSD anunță cum va forța Guvernul Orban să crească salariul minim la un nivel decent: „PNL a uitat formula”

21 Ian 2020   •   17:25
PSD anunță cum va forța Guvernul Orban să crească salariul minim la un nivel decent: „PNL a uitat formula”
Sursa foto: Sursă foto: Facebook PSD

PSD anunță că va încerca să pună presiune asupra Guvernului Orban pentru creșterea salariului minim „la un nivel decent prin mecanismele europene”, adăugând că social-democrații susțin introducerea „unui salariu minim european care reprezintă 60% din salariul mediu al fiecărui stat membru UE”.

PSD a mai precizat că actualul Executiv a ”uitat” formula de creștere a salariului minim și că prima măsură a liberalilor a fost să taie din majorarea salariului minim.

„Prima măsură a Guvernului Orban a fost să taie din majorarea salariului minim, proiect lăsat de #PSD pe masa guvernului.
Au zis că vor corela acest salariu cu anumiți indicatori economici. Au uitat însă formula. PSD susține introducerea unui salariu minim european reprezentând 60% din salariul mediu al fiecărui stat membru”, arată un comunicat al PSD.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close