PSD anunţă l-a chemat pe Orban în Parlament: "Să răspundă. E momentul să plătească pentru asta!"

de Denisa Nedelcu    |    03 Iul 2020   •   12:03
PSD anunţă l-a chemat pe Orban în Parlament: "Să răspundă. E momentul să plătească pentru asta!"

PSD anunţă, într-o postare pe o reţea de socializare, că l-a chemat pe premierul Ludovic Orban în Parlament, ca să dea explicaţii în scandalul Unifarm, social-democraţii spunând că "tunurile cu măşti" încep să explodeze, iar în România lui Iohannis și Orban, "pandemia s-a transformat în pande-mită".

"Tunurile liberale cu măști de protecție încep să explodeze public. În România lui Iohannis și Orban, pandemia s-a transformat în pande-mită!

Afaceriștii folosiți pe post de paravan se simt încolțiți și ajung să pronunțe nume. Iohannis, Orban și alți lideri liberali apar tot mai des în spatele afacerilor de sute de milioane, cu măști aduse din Turcia. Odios este că au jefuit bugetul țării cumpărând măști proaste, care nu-i protejează pe români. Și-au îmbogățit firmele de partid, dar combinezoanele n-au ajuns la medicii din linia întâi, ci zac în depozite. Au promis măști celor nevoiași, au risipit zeci de milioane de euro și nu le-au dat încă nimic!

L-am chemat pe Orban în Parlament să răspundă despre scandalul Unifarm și îi vom aduce pe toți cei implicați în fața comisiei parlamentare de anchetă. E momentul să plătească pentru asta!

#Guvernați, nu mai furați!", este mesajul transmis, vineri, pe pagina de Facebook a PSD.
 

Parteneri
x close