Antena 3 CNN Politică PSD: "O nouă lovitură marca PNL pentru elevii şi profesorii din Deva"

PSD: "O nouă lovitură marca PNL pentru elevii şi profesorii din Deva"

PSD susţine că liberalii ar putea da o nouă "lovitură" pentru elevi, făcând referire la situaţia din Deva. 

PSD: "O nouă lovitură marca PNL pentru elevii şi profesorii din Deva"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    19 Aug 2021   •   16:01

Acolo, primarul ar fi anunţat recent că dacă şcolile nu vor avea apă caldă şi căldură, nu este vina administraţiei locale.

"A rămas mai puțin de o lună de zile până la începerea noului an școlar, iar Primăria Municipiului Deva vine cu o altă lovitură pentru elevi și profesori. 

PSD: "Primarul Oancea informează că dacă școlile nu vor avea apă caldă și căldură, nu va fi vina administrației locale"

Într-un comunicat de presă din 17 august 2021, domnul primar Florin Oancea informează devenii că în cazul în care școlile nu vor avea apă caldă și căldură, nu e vina administrației locale, plasând responsabilitatea în curtea unităților de învățământ.  

Până la momentul închiderii Termocentralei Mintia, nu au ieșit cu un astfel de punct de vedere, ba mai mult, au susținut cu tărie că problema apei calde și a căldurii din școlile din Municipiul Deva va fi rezolvată, fără să ne spună nimic de acest aspect și anume că nu este responsabilitatea primăriei. 

PSD: "Își arată incompetența și nepăsarea față de copiii şi profesorii care, pe 13 septembrie, încep şcoala" 

În fapt, își arată incompetența și nepăsarea față de copiii şi profesorii care, pe 13 septembrie, vor începe un nou an școlar, în sălile de clasă. 

Ce se va întâmpla cu ei? Cel mai probabil, în cazul în care problema nu va fi remediată, vor fi nevoiți să continue școala în sistem online, pierzând încă un an școlar din cauza nepăsării. Asta vă doriți?", se arată în mesajul PSD postat joi, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: deva elevi profesori
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close