Antena 3 CNN Politică PSD, atac dur la adresa lui Iohannis: ”Nu înţelege nimic din economie. Să nu mai bage bețe-n roate economiei naționale”

PSD, atac dur la adresa lui Iohannis: ”Nu înţelege nimic din economie. Să nu mai bage bețe-n roate economiei naționale”

PSD, atac dur la adresa lui Iohannis: ”Nu înţelege nimic din economie. Să nu mai bage bețe-n roate economiei naționale”
Sursa foto: foto: presidency.ro
12 Feb 2019   •   17:24

După ce preşedintele Iohannis a criticat dur proiectul de buget pe 2019, în special diminuarea sumelor alocate serviciilor secrete, PSD dă o replică dură, numindu-l pe preşedinte "Iohannis beţe-n roate".

"IOHANNIS DOVEDEȘTE DIN NOU CĂ NU ÎNȚELEGE NIMIC DIN ECONOMIE ȘI CĂ SINGURA SA PREOCUPARE E BUGETUL SERVICIILOR SECRETE. Realitatea e că aceste servicii au irosit fonduri uriașe pentru a pune în practică protocoalele ilegale și neconstituționale. Iar în loc să aruncăm sume enorme pe practicile nesănătoase ale serviciilor secrete, mai bine să dăm mai mulți bani pentru sănătatea copiilor din România. Este surprinzător că președintele Iohannis critică legea finanțării partidelor, pe care a promulgat-o fără să aibă nimic de obiectat...mai ales că unele suplimentări au fost propuse chiar de partidul care îl susține acum la prezidențiale. De asemenea, deși a fost primar, Iohannis nu înțelege nimic din alocările guvernului pentru comunitățile locale. Principiul esențial al noului buget este descentralizarea, respectiv transferarea unor servicii sociale de la Guvern, cu cheltuieli de 6,3 miliarde, însoțite însă de alocări suplimentare din cotele de TVA de 11,4 miliarde. Deci e cu plus, nu cu minus. Iohannis ar face bine să continue ce a făcut până acum...adică nimic și să nu mai bage bețe-n roate economiei naționale", scrie PSD pe pagina oficială de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat, marţi, PSD, în contextul dezbaterii bugetului pe 2019, că recurge la noi demersuri populiste, care riscă să vulnerabilizeze România, afirmând că „printr-un gest cinic, preşedintele PSD pune în opoziţie securitatea naţională cu sănătatea cetăţenilor”.

×
Subiecte în articol: PSD Iohannis atac Klaus Iohannis
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close