Antena 3 CNN Politică PSD, atac la adresa guvernului: „Oamenii se luptă cu furia apelor. Niciun reprezentant al Guvernului nu și-a murdărit pantofii”

PSD, atac la adresa guvernului: „Oamenii se luptă cu furia apelor. Niciun reprezentant al Guvernului nu și-a murdărit pantofii”

„De o săptămână, țara este sub cod roșu de inundații, iar guvernul pare încremenit. Dezinteresul față de problemele reale are românilor este evident”, transmite Partidul Social Democrat.

PSD, atac la adresa guvernului: „Oamenii se luptă cu furia apelor. Niciun reprezentant al Guvernului nu și-a murdărit pantofii”
Sursa foto: Gov.ro
25 Iun 2020   •   17:20

„Nu au avut timp pentru Comitetul de Situații de Urgență, nu s-au deplasat în țară, nu au luat nicio măsură pentru a-i ajuta pe oamenii rămași pe drumuri, cu gospodăriile inundate, în schimb au timp de petreceri, achiziții dubioase cu dedicație și de certat judecătorii pentru hotărârile care nu le convin.

Guvernul PNL nu este capabil să gestioneze niciuna dintre problemele țării: pandemie, economie, inundații.

PSD: Niciun reprezentant al Guvernului nu și-a murdărit pantofii de firmă

În #Bistrița, unde sute de familii se luptă cu furia apelor, singurele care au intervenit au fost autoritățile locale. Niciun reprezentant al Guvernului nu și-a murdărit pantofii de firmă”, transmite Partidul Social Democrat.

În toată ţara ploile torenţiale au făcut ravagii: au dărâmat case, au rupt drumuri si au lăsat în urmă doar suferintă. Iar dezastrul nu se opreşte aici. În continuare sunt aşteptate furtuni, vijelii şi ploi torenţiale.

Specialiştii ANM spun că luna iunie va urca în top 5 cele mai ploioase luni din istoria măsurătorilor meteorologice.

Citiți și:  Cum poţi primi despăgubiri în caz de inundaţii. Câţi bani poţi să iei şi de ce acte ai nevoie

×
Subiecte în articol: guvern inundatii
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close