Antena 3 CNN Politică Firea se bate cu Orlando Teodorovici și Șerban Nicolae pentru candidatura PSD la Capitală

Firea se bate cu Orlando Teodorovici și Șerban Nicolae pentru candidatura PSD la Capitală

Firea se bate cu Orlando Teodorovici și Șerban Nicolae pentru candidatura PSD la Capitală
09 Mar 2016   •   15:37
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că senatorul Gabriela Firea are "o șansă foarte mare" să fie candidatul partidului în cursa pentru Primăria Capitalei, dar a menționat că și alți doi social-democrați își doresc acest lucru, senatorii Eugen Teodorovici și Șerban Nicolae.
 
"Gabriela Firea are o șansă foarte mare. Noi săptămâna viitoare estimăm să convocăm Comitetul Executiv Național, că așa este în statut pentru a valida candidaturile, atât pentru Primăria Capitalei, cât și pentru sectoare. În opinia mea, Gabriela Firea are prima șansă, dar sunt și alți colegi care doresc să își asume această candidatură și va fi o discuție deschisă, transparentă și foarte cinstită despre șanse reale", a spus Dragnea, într-un interviu pentru Adevărul Live, potrivit agerpres.ro.
 
El a adăugat că încă doi social-democrați au anunțat că își doresc să intre în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei: Eugen Teodorovici și Șerban Nicolae.
 
Potrivit lui Dragnea, până la convocarea Comitetului Executiv Național, se va face încă o cercetare sociologică ce va fi analizată și în funcție de care se va lua o decizie finală.
 
Președintele PSD a precizat că a făcut propuneri pentru intrarea în cursa electorală unor colegi care au fost "într-un Guvern performant", care ar fi putut prezenta "un proiect de guvernare", dar care au declinat "ofertele".
 
În ceea ce privește posibilitatea susținerii unui candidat din afara partidului, președintele social-democraților a spus că ideea a fost luată în calcul, dar, din punctul lui de vedere, un independent nu își poate pune în practică proiectele dacă nu este susținut de Consiliul General.
 
Citiți și Care sunt candidații partidelor pentru Primăria Capitalei și primăriile de sector
 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close