Antena 3 CNN Politică 100 de minute: PSD cere demisia ”fără întârziere” a ministrului Muncii, Dragoş Pîslaru

100 de minute: PSD cere demisia ”fără întârziere” a ministrului Muncii, Dragoş Pîslaru

100 de minute: PSD cere demisia ”fără întârziere” a ministrului Muncii, Dragoş Pîslaru
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Noi 2016   •   17:57

Partidul Social Democrat îi solicită ministrului Muncii, Dragoş Pîslaru, să îşi dea demisia ”fără întârziere”, ca urmare a lungului șir de jigniri proferate împotriva românilor, pe care i-a numit ”trântori”.

”Ca urmare a lungului șir de jigniri proferate împotriva românilor de Dragoș Pîslaru și în fața ultimei probe de aroganță și dispreț de care a dat dovadă ministrul Muncii, când i-a numit pe români "trântori", PSD îi cere demisia fără întârziere din Guvernul României. Concret, la întrebarea unor jurnaliști, Dragoș Pîslaru a răspuns că beneficiile salariale se duc nu doar "la cei care au nevoie, dar şi la oameni care stau şi lâncezesc şi sunt trântori în sistem". Nu este singurul derapaj grav comis de miniștrii Guvernului ZERO. În această săptămână, românii au fost numiți "pomanagii" de către demnitarii conduși de Dacian Cioloș. Tot în această săptămână, PNL numea creșterea salariilor pentru medici și profesori drept ''o crimă politică". Cu declarația de ieri a lui Dragoș Pîslaru s-a umplut paharul. Am primit și ultima dovadă a aroganței pe care tehnocrații o nutresc la adresa oamenilor obișnuiți. Guvernul ZERO a căpătat un nărav foarte prost de care nu poate fi dezvățat decât prin trimiterea lui acasă. Fiecare ministru pus de Dacian Cioloș simte că datoria sa este să adreseze cel puțin o insultă către cei care îi plătesc salariul. Așa ceva nu mai poate fi tolerat. Pe 11 decembrie întregul Guvern trebuie să plece de la Palatul Victoria, nu doar câte un ministru, cum s-a întâmplat până acum”, se arată într-un comunicat al PSD, citat de Alessandra Stoicescu la 100 de minute, de la Antena 3.

”Dăm beneficii trântorilor din sistem”

Întrebat despre amendamentele depuse la ordonanţa privind salarizarea bugetarilor, ministrul Pîslaru a răspuns, la un post de televiziune, că  statul român dă ”beneficii trântorilor din sistem".

"Noi dăm beneficii oamenilor care au nevoie şi trebuie să primească, dar dăm şi altor oameni, care stau şi lâncezesc şi sunt trântori în sistem. Dăm, în acelaşi timp, servicii la o calitate care este abominabilă şi lucrurile astea trebuie să se schimbe. Asta vreau să fac. Vreau să văd măsurile active, că duc la crearea de locuri de muncă, să văd inspecţia socială că credibilizează sistemul şi vreau să văd că legea salarizării unitare la care lucrăm să putem avea un proiect credibil, să poată toată lumea din sectorul public să vadă cum, în cinci ani de acum încolo, până în 2021, să le poată creşte cu 30 la sută salariul, astfel încât toată lumea să fie mulţumită”, a declarat Pîslaru.

×
Subiecte în articol: 100 de minute dragos pislaru PSD
Parteneri
Horoscop 21 martie 2023. Zodiile care dau lovitura!
x close