Antena 3 CNN Politică PSD îl cheamă pe Orban în Parlament, pe tema bugetului pentru 2021

PSD îl cheamă pe Orban în Parlament, pe tema bugetului pentru 2021

Social-democrații îl cheamă pe premierul Ludovic Orban în Parlament, să prezinte un raport referitor la proiectul de buget pe anul viitor, "Românii să afle care sunt intențiile concrete cu privire la TVA".

PSD îl cheamă pe Orban în Parlament, pe tema bugetului pentru 2021
de Georgiana Adam    |    29 Oct 2020   •   15:37

"Am luat decizia să facem demersurile necesare astfel încât să-l chemăm pe premier în Parlament cu un raport referitor la proiectul de buget pe anul viitor. Nu înțelegem de ce nu este urcat în transparență decizională și în transparență publică proiectul de buget pe anul viitor. 

Dacă nu e nimic de ascuns, dacă totul este corect pentru români, de ce nu e publicat proiectul de buget? De ce nu se organizează o conferință la nivel guvernamental, astfel încât toți românii să afle care sunt intențiile concrete cu privire la TVA, de exemplu", a spus, joi, prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea.

Ea consideră că Guvernul "nu-și mai pune problema să crească TVA, ci cu cât să crească TVA".

"Solicităm Guvernului informații clare și concrete, iar pentru că nu dă semne de transparență față de români, am luat decizia să fie chemat la raport în Parlament chiar premierul Ludovic Orban", adaugă Firea.

Potrivit social-democratie, PSD nu va fi de acord cu majorarea TVA.

"E total incompetent și injust să lovești oamenii cu venituri mici și medii", conchide Gabriela Firea.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Ludovic Orban buget
Parteneri
Cod portocaliu de ninsori și viscol
x close