Antena 3 CNN Politică PSD: "Clotilde Armand taie 133 milioane de lei de la școli și spitale, ca să dea bani la panseluțe"

PSD: "Clotilde Armand taie 133 milioane de lei de la școli și spitale, ca să dea bani la panseluțe"

Social-democrații afirmă că primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, taie 133.000.000 lei de la școli și spitale ca să dea mai mulți bani la panseluțe.

PSD: "Clotilde Armand taie 133 milioane de lei de la școli și spitale, ca să dea bani la panseluțe"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Georgiana Adam    |    29 Feb 2024   •   12:45

"Clotilde Armand taie 133.000.000 lei de la școli și spitale ca să dea mai mulți bani la panseluțe! 

Pentru asta cere primarul Sectorului 1, astăzi, votul consiliului local. 

Consilierii locali ai PSD Sector 1 vor vota împotriva unei asemenea inepții - școlile și spitalele sunt prioritare, au nevoie de finanțare și de îmbunătățirea serviciilor publice, nu de tăieri. 

Clotilde Armand și USR au mințit promițând o administraţie mai bună și au adus doar blocaje şi incompetență, iar cu această inițiativă dovedesc și rea-credință", afirmă liderul PSD Sector 1, deputatul Florin Manole.

El o "somează" pe Clotilde Armand să vină joi în fața Consiliului Local "și să spună clar cetățenilor de la ce școli și spitale vrea să taie fondurile".

"Locuitorii sectorului 1 trebuie să vadă adevărata față a USR: de la "vrem spitale, nu catedrale" la "vrem panseluțe, nu spitale".", încheie Manole.

❗️Clotilde Armand taie 133.000.000 lei de la școli și spitale ca să dea mai mulți bani la panseluțe! Pentru asta cere...

Publicată de Petre Florin Manole pe Joi, 29 februarie 2024

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Primele imagini din interiorul halei cuprinse de incendiu, în București
x close