Antena 3 CNN Politică PSD: Întreaga coaliție PNL-USR-PLUS-UDMR s-a vaccinat cu serul nesimțirii! Campania de vaccinarea, o batjocură națională

PSD: Întreaga coaliție PNL-USR-PLUS-UDMR s-a vaccinat cu serul nesimțirii! Campania de vaccinarea, o batjocură națională

Social-democraţii acuză coaliția de guvernare că dă multe rateuri în campania de vaccinare anti-COVID şi spune că oamenii sunt ținuți cozi, iar pilele stau în față.

PSD: Întreaga coaliție PNL-USR-PLUS-UDMR s-a vaccinat cu serul nesimțirii! Campania de vaccinarea, o batjocură națională
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    28 Ian 2021   •   16:20

În plus, guvernanţii nu arată empatie, consideră PSD, care adaugă că întreaga coaliţie "s-a vaccinat deja cu serul nesimțirii".

"Din birou, guvernanții spun că vaccinarea anti-COVID merge strună. În frig, românii simt pe pielea lor ce înseamnă cu adevărat asta: cozi și umilință, "pile" băgate în față, programări anulate. 

PSD: Campania de vaccinare, o batjocură națională! La fel ca și testarea populației

În guvernarea Dreptei, campania de #vaccinare este o batjocură națională! La fel ca și #testarea populației, cerută insistent de #PSD și de toți specialiștii în sănătate publică, dar abandonată iresponsabil de actuala putere!

În pandemie, guvernanții au zero empatie și se poartă cu românii ca și cum întreaga Coaliție PNL-USR-PLUS-UDMR s-a vaccinat deja cu serul nesimțirii", este mesajul transmis, joi, de PSD.

×
Subiecte în articol: vaccinare
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close