Antena 3 Politică PSD critică dur Guvernul PNL: „Nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef”

PSD critică dur Guvernul PNL: „Nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef”

30 Iun 2020   •   20:53
PSD critică dur Guvernul PNL: „Nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef”
Sursa foto: Hepta

Nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef la un club de fițe, acuză Partidul Social Democrat, marți, într-o postare pe Facebook. „Klaustrofobia sufocă economia!”, transmite PSD.

„Iohannis și liberalii fac din planul relansării economice a țării o sindrofie într-un restaurant de lux. La asta sunt chiar experți!

PNL își lansează un program electoral care nu salvează pe nimeni din cei care chiar suferă în economia românească. Amânarea măsurilor de relaxare din 1 iulie chiar îngroapă definitiv turismul și industria HORECA. IMM Invest a fost croit strâmb, 60.000 de firme de subzistenţă nu au primit ajutor, fiind respinse din start de bănci.

PSD: Nivelul de trai suferă

S-au întors 2 milioane de români în țară, noi deja având 470 de mii de locuri de muncă distruse și 140 de mii de contracte suspendate în nici 100 de zile.

Șomajul erupe, nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef la un club de fițe. #Klaustrofobia sufocă economia!”, transmite Partidul Social Democrat, marți, pe pagina sa de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close