Antena 3 CNN Politică Ziua în care PSD "şi-a pus cruce"

Ziua în care PSD "şi-a pus cruce"

Ziua în care PSD "şi-a pus cruce"
Sursa foto: Foto: en.wikipedia.org
21 Dec 2015   •   20:12

Luni, când plenul Senatului a adoptat legea privind pensiile speciale ale aleşilor locali, PSD şi ALDE "şi-au pus cruce pentru anul electoral 2016", a comentat analistul politic Radu Tudor, la Antena 3.

 
"Cred că în seara asta, PSD cu ALDE, cu UNPR, cu cine a mai votat această lege şi-au pus cruce pentru anul electoral 2016", a spus analistul politic Radu Tudor, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Nu în ultimul rând, jurnalistul a catalogat această lege drept "incorectă şi batjocoritoare".
 
Potrivit legii votate luni, primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii Consiliilor Judeţene care îndeplinesc condiţiile vârstei standard de pensionare au dreptul, la încetarea mandatului, la indemnizaţie pentru limită de vârstă, dacă nu sunt realeşi pentru un nou mandat, a decis Senatul.
 
Plenul Senatului a adoptat legea privind pensiile aleşilor locali cu 86 de voturi "pentru", un vot "împotrivă" şi nicio abţinere. Liberalii au ieşit din sala înaintea votului. 
 
Nu în ultimul rând, Radu Tudor i-a îndemnat pe pensionarii care se simt nedreptăţiţi de această lege, să nu mai voteze PSD, explicând că majoritatea lor reprezintă electoratul de stânga.
 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close