Antena 3 CNN Politică PSD: Dacă te cheamă Orban, Rareș Bogdan, Chirica sau Costel Alexe ești mai presus de lege

PSD: Dacă te cheamă Orban, Rareș Bogdan, Chirica sau Costel Alexe ești mai presus de lege

Reprezentanții PSD au postat pe o rețea socială un mesaj potrivit căruia liberalii ”continuă să-i sfideze pe românii simpli pe care-i acuză că nu respectă restricțiile doar ca ei să se lăfăie, fără mască, în agape de partid”.

PSD: Dacă te cheamă Orban, Rareș Bogdan, Chirica sau Costel Alexe ești mai presus de lege
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    29 Iun 2020   •   15:35

”Dacă te cheamă Orban, Rareș Bogdan, Chirica sau Costel Alexe ești mai presus de lege! Guvernarea liberală le cere românilor ordine și disciplină și le arată zilnic contrariul: dezmăț și demagogie. Iar apoi se miră că românii nu mai cred în restricțiile lor și aruncă vina pe PSD!

Liberalii continuă să-i sfideze pe românii simpli pe care-i acuză că nu respectă restricțiile doar ca ei să se lăfăie, fără mască, în agape de partid. În regimul PNL, fabula a devenit realitate: “egalitate, dar nu și pentru căței”. Dacă te cheamă Orban, Rareș Bogdan, Chirica sau Costel Alexe ești mai presus de lege!

În pandemie, PNL a devenit cel mai mare focar național de iresponsabilitate și demagogie. Criza COVID- 19 ne arată că, pentru ei, regulile sunt VID”, scriu reprezentanții PSD pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: PSD Rareș Bogdan Ludovic Orban
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close