Antena 3 CNN Politică PSD: Dacă te cheamă Orban, Rareș Bogdan, Chirica sau Costel Alexe ești mai presus de lege

PSD: Dacă te cheamă Orban, Rareș Bogdan, Chirica sau Costel Alexe ești mai presus de lege

Reprezentanții PSD au postat pe o rețea socială un mesaj potrivit căruia liberalii ”continuă să-i sfideze pe românii simpli pe care-i acuză că nu respectă restricțiile doar ca ei să se lăfăie, fără mască, în agape de partid”.

PSD: Dacă te cheamă Orban, Rareș Bogdan, Chirica sau Costel Alexe ești mai presus de lege
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    29 Iun 2020   •   15:35

”Dacă te cheamă Orban, Rareș Bogdan, Chirica sau Costel Alexe ești mai presus de lege! Guvernarea liberală le cere românilor ordine și disciplină și le arată zilnic contrariul: dezmăț și demagogie. Iar apoi se miră că românii nu mai cred în restricțiile lor și aruncă vina pe PSD!

Liberalii continuă să-i sfideze pe românii simpli pe care-i acuză că nu respectă restricțiile doar ca ei să se lăfăie, fără mască, în agape de partid. În regimul PNL, fabula a devenit realitate: “egalitate, dar nu și pentru căței”. Dacă te cheamă Orban, Rareș Bogdan, Chirica sau Costel Alexe ești mai presus de lege!

În pandemie, PNL a devenit cel mai mare focar național de iresponsabilitate și demagogie. Criza COVID- 19 ne arată că, pentru ei, regulile sunt VID”, scriu reprezentanții PSD pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: PSD Rareș Bogdan Ludovic Orban

Philip Morris susține inovația

Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close