Antena 3 CNN Politică PSD cere demisia lui Vlad Voiculescu: ''Sinistrul Sănătăţii se agaţă, fără ruşine, cu ghearele de scaunul de ministru"

PSD cere demisia lui Vlad Voiculescu: ''Sinistrul Sănătăţii se agaţă, fără ruşine, cu ghearele de scaunul de ministru"

Partidul Social Democrat cere demisia ministrului Sănătăţii, împotriva căruia vor depune o nouă moțiune simplă, a doua de când Voiculescu este ministru.

PSD cere demisia lui Vlad Voiculescu: ''Sinistrul Sănătăţii se agaţă, fără ruşine, cu ghearele de scaunul de ministru"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    13 Apr 2021   •   17:29

PSD a reamintit că atunci când era în opoziţie, Vlad Voiculescu cerea mereu demisii şi invoca principiul responsabilității politice.

Acum însă după mai multe tragedii umane - „pacienți arși de vii sau sufocați din lipsă de oxigen în secţiile ATI Piatra Neamţ, bolnavi recent operaţi evacuaţi în miez de noapte din Spitalul de Ortopedie "Foişor", Bucureşti, morți îngropați dezbrăcați în saci de plastic  acesta "se agață, fără ruşine de scaunul de ministrul a Sănătăţii".

''Sinistrul Sănătăţii se agaţă, fără ruşine, cu ghearele de scaunul de ministru”

„Vlad Voiculescu nu a ratat nicio ocazie să ceară demisii, pe vremea când era în Opoziţie, invocând sus şi tare principiul responsabilităţii politice! Acum, când în mandatul său au avut loc cele mai multe tragedii umane: pacienţi arşi de vii sau sufocaţi din lipsă de oxigen, bolnavi în stare gravă evacuaţi în miez de noapte, morţi îngropaţi dezbrăcaţi în saci de plastic, SINISTRUL SĂNĂTĂŢII face tot ce poate şi se agaţă, fără ruşine, cu ghearele de scaunul de ministru! Aşa arată «reforma» pe care o face USR-PLUS! Demisia Vlad Voiculescu”, scrie PSD pe Facebook.

 

×
Parteneri
Judecătorii au decis! Criminala din Mangalia și-a aflat sentința
x close